zaster Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Poza: Download: notCredits: Zasterinfo: este un Sistem de Login and register cand te conectezi ati apare sa te loghezi de fiecare data este un fel de auto login ca-sa nu mai scri pe global chat /login ****** ati apare dialogul direct si scri acolo parola de fiecare data cand intriCam atat,,,END
Guest RockStar Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 "Hy writes your password"???Ce engleza e asta?De unde ai copiat codul?Am vazut cat scripting stii la celelalte fs-uri ale tale postate si nu te cred in stare sa scrii tu toate alea.
xxSPEEDYxx Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 1. "He writes your password?" 2. new nombrejugador[MAX_PLAYER_NAME], archivo[256], comprobante[256]; 3. new nombrejugador[MAX_PLAYER_NAME], archivo[256]; Nu stiu ce limba ii...dar tu scriptezi pe aceea limba?archivo - cred ca este italiana )...PS. - Am vazut cat scripting stii la celelalte fs-uri ale tale postate si nu te cred in stare sa scrii tu toate alea. Fara reclama in semnatura!
IstuntmanI Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Cat aveai tu, acum ai mai primit inca un Warn 20% => Muted.
Recommended Posts