- 0
Problems
-
Recently Browsing 0 members
- No registered users viewing this page.
We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.
Question
YumeDany
Am cateva probleme 1 la wanted si 1 la public OnPlayerEnterVehicle
1 -> cand un cop omoara o persoana care are wanted il da in casa care o are nu il da in jail
2 -> pe gm care il aveam arata ca e de vanzare si cine e proprietar doar cand intrai in ea si am adaugat eu la public OnPlayerEnterVehicle
if(CarInfo[vehicleid][cOwned]==1)
{
format(string,sizeof(string),"Te urci in vehiculul %s Id:(%d) Owner: %s",CarInfo[vehicleid][cDescription],vehicleid,CarInfo[vehicleid][cOwner]);
SendClientMessage(playerid, COLOR_LIGHTBLUE, string);
}
if(CarInfo[vehicleid][cOwned]==0)
{
format(string,sizeof(string),"Te urci in vehiculul %s Id:(%d) Owner: Dealership",CarInfo[vehicleid][cDescription], vehicleid);
format(string,sizeof(string),"Scrie /v buy pentru a cumapra masina %s cu $%d",CarInfo[vehicleid][cDescription],CarInfo[vehicleid][cValue]);
}
Prima parte Te urci in vehiculul %s Id:(%d) Owner: %s merge foarte bine ...
a 2 parte cu masinile de la dealership merge bine doar ca arata "Te urci in vehiculul -- Id:(234) Owner: Dealership"
Scrie /v buy pentru a cumapra masina police car cu $0 "-> imi arata la masinile factiunilor .
adica la dealer dai f sau g arata marca si totu bine dar la masinile de la factiuni cand dai f sau g iti arata la fel ca cele de la dealership .. nu sunt de vanzare , merg sa le conduci dar no ..
1 answer to this question
Recommended Posts