Jump to content
  • 0

Question

Posted

Ok deci am luat mai multe pluginuri ( tot de aici de pe forum ) , si cand deschid sv nu apare nimic suspect dar cand intru ingame nu functioneaza de ex am luat pluginul pt 1000 de case , lam pus iar cand am deschis sv si mam uitat in vinewood nu era absolut nici o casa de vanzare cea ce e IMPOSIBIL , si inca ceva daca imi puteti spune cum pun un script pt server , adica deschid pawno si unde exact il pun pe acolo , pe ce linie/linii ? si daca se poate sa imi explicati cum schimb masinile de la factiuni

7 answers to this question

Recommended Posts

Posted

Probleme godfather , iar in legatura cu scriptul , fiecare callback din script la callbackul respectiv din gamemode , bine nu le pui acolo gramada , sa stii putin scripting altfel full erori...

Posted

multumesc dar as prefera un ajutor destul de rapid daca se poate :( ca fac cu niste prieteni acum si vreau un raspuns am

si nu mi-ai spus ce sa fac casa sa mearga pluginurile ?

Posted

multumesc dar as prefera un ajutor destul de rapid daca se poate :( ca fac cu niste prieteni acum si vreau un raspuns am

si nu mi-ai spus ce sa fac casa sa mearga pluginurile ?

Ai pus in server.cfg la linia 'plugins' numele pluginului , de exempul 'streamer.dll' daca nu sunt unele pluginuri care iti cer NetFramework , ai instalat in PC NetFramework ?

communitylogosml.png

94.23.120.101:7778

Posted

Aici e server.cfg

echo Executing Server Config...
lanmode 0
rcon_password 123456
maxplayers 32
port 9024
hostname SA-MP 0.3 Server
gamemode0 adclan
filterscripts
announce 1
plugins streamer.dll dns.dll whirlpool.dll
query 1
weburl www.sa-mp.com
onfoot_rate 40
incar_rate 40
weapon_rate 40
stream_distance 300.0
stream_rate 1000
maxnpc 0
logtimeformat [%H:%M:%S]

Ei bine , in loc de streamer , dns , si whirlpool , pui numele pluginului din folderul plugins dar sa aiba la sfarsit .dll (daca ai windows) iar daca ai linux sa aiba la sfarsit .so

communitylogosml.png

94.23.120.101:7778

Posted

nu merge :( [pawn]Executing Server Config...

lanmode 0

maxplayers 50

announce 1

port 7777

hostname Samp Crew Role Play [ 0.3c ]

gamemode0 inferno

weburl

rcon_password baba

filterscripts

plugins FSS.dll ghostrider.dll inferno.dll L_speedo.dll new2.dll

password

mapname San Andreas

rcon 1

maxnpc 1

onfoot_rate 40

incar_rate 40

weapon_rate 40

stream_distance 300.0

stream_rate 1000

logtimeformat [%d/%m/%Y %H:%M:%S]

[/pawn] si cam asa arata

Posted

Team raspuns in folderul Probleme GF, dc postezi in doua locuri diferite?

EDIT By stuntman: Este topic, nu "folder". Am editat postul tau ca sa nu zici de ce am mai postat si eu >.<"

/locked, de ce postezi in 2 locuri ?

Stiu si eu ... branza e pe bani, dar eu tot ma joc pe gratis!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.