Jump to content
  • 0

Question

Posted

Am si eu eroare 029 si 008 si este pe randul 2606 si acolo am un simbol  };  si daca il sterg imi dai multe erori ce sa fac?

D:\samp\hNh14 Server\gamemodes\hNh.pwn(2606) : error 029: invalid expression, assumed zero

D:\samp\hNh14 Server\gamemodes\hNh.pwn(2606) : error 008: must be a constant expression; assumed zero

Pawn compiler 3.2.3664 Copyright © 1997-2006, ITB CompuPhase

2 Errors.

6 answers to this question

Recommended Posts

Posted

Eu dupa ce am sters o factiune mia dat asa ca am adaugato si nu mai am avut nevoie de ea am sterso si mia dat eroarea si inaintea lini sunt asa

{187},

{240},

{295},

{299},

}; = asa  arata

Posted

D:\samp\hNh14 Server\gamemodes\hNh.pwn(2606) : error 052: multi-dimensional arrays must be fully initialized

Pawn compiler 3.2.3664 Copyright © 1997-2006, ITB CompuPhase

1 Error.

X( nu a mers X(

Posted

Numara cate skinuri ai in acea variabila

Daca ai de exemplu

new JoinPed[ 3 ][ ] =
{
    { 187 },
    { 240 },
    { 295 },
    { 299 }
}

va da eroarea eceea pentru ca 3 acela trebuie schimbat in 4, pentru ca ar fi 4 skinuri acolo. A fost doar un exemplu ! Tu ai mai multe skinuri, numara-le si trece-le acolo. ( numarul lor )

Posted

Lasa ca am rezolvat ... am avut arhiva de la server si am puso inapoi si ma ajuta un prieten scripter mai bun sa sterg factiunea ca poate am gresit eu ceva cand am sterso , dar totusi multumesc pt ajutor

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.