Allz0r Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Salut baieti, am si eu o problema am un gamemode care l-am configurat dupa bunul plac pe windows a mers perfect. Acum cand l-am urcat pe host care este pe Linux imi apare la mode Unknow sau ceva de genu.Aveti o solutie...?
IcE. Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 intra in server.cfg si pune la pluginuri .so in loc de .dll , dar sa le ai si in format .so in folderul plugins Stiu si eu ... branza e pe bani, dar eu tot ma joc pe gratis!
Allz0r Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 Exact asa am facut si nu a vrut....apare la mod Unknow )
IcE. Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 posteaza server_log.txt (nu tot ) Stiu si eu ... branza e pe bani, dar eu tot ma joc pe gratis!
Allz0r Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 Am rezolvat problema, mi-ai fost de mare ajutor :XMultumesc, -IcE-
Question
Allz0r
Salut baieti, am si eu o problema am un gamemode care l-am configurat dupa bunul plac pe windows a mers perfect. Acum cand l-am urcat pe host care este pe Linux imi apare la mode Unknow sau ceva de genu.
Aveti o solutie...?
4 answers to this question
Recommended Posts