monster010 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Am facut acest gamemode pentru experienta si distractieDetalii despre server !Factiuni:LSPD , FBI , NG , Medic/Fireman , Mafia LCN ( mutata in LV ) , mafia Yakuza ( mutata si ea in LV ) , Primar (Mayor ) , Hitman , News Reporter , Taxi Company , School Instructor , Groove , Ballas , Vagos , Aztecas.Joburi secundare : Cele ca intotdeaunaMulte obiecte , dar nu va faceti griji nu afecteaza sv-ul , bancomat la gara SF , comenzi de admini [levele de admin sunt 1,2,3,4,1337,1338] , Este un Gamemode frumos , delicat-------------------------------------------------------------------------------Download Zone !!!-------------------------------------------------------------------------------Credits - Mai multi, dar cel principal , PuNaNi(eu) 1
Guest Don Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Factiunile si mutle altele de pe GM sunt facute de mine(Vercceti) pentru mq,tu ai luat modu si ai schimbat putine si acu zici ca e facut de tine?Lol
Razvann Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Don, cred ca oricine stie sa mute niste masini si sa adauge factiuni, so.. nu te mai agita atata. :(
Guest big_smooke Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Fratilor ce server e asta intri in masini si ti se schimba culorile automat intri in fost factiune roleplay school facuta de VERCETTY si zice ca nu esti hitman e buguit rau de tot!!!
heatON Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Ai tupeu sa te pui doar pe tine la credits?HEADSHOT!Loked!1. User banat.2. Modul nu e facut de tine doar niste editari minuscule. Imi aduc aminte cand jucam pe versiunea 0.1.. ala era SA-MP adevarat.Va salut cu respect (pe cei care merita).
Guest onix Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 eu nu ma pricep foarte dar am descoperit nijte buguri:la hitman nai cum sa iesi din baza e plin de bugurila pd portile sunt puse dar comanezi sa le deschizi ioc banka e numai pentru Copnu vreti sa reparati si voi bugurile va rugam sa il postati iarash ???
Guest bigsmoke Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Super Gm , Tine-o tot asa , esti un scripter bun , si poti multe , Bafta :>
heatON Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Mod GF Imi aduc aminte cand jucam pe versiunea 0.1.. ala era SA-MP adevarat.Va salut cu respect (pe cei care merita).
VladDz. Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 16 hours ago, kobo said: Nu recomand,buguit ! e gm din 2009 la ce te asteptai? sal
MrAndyAdv Posted February 21, 2016 Posted February 21, 2016 Nu prea recomand... , buguit si da stiu ca e din 2009 dar este foarte buguit! Achivments: *TOP 5 CONTRIBUITORI <3*
Ștefăniță Posted February 24, 2016 Posted February 24, 2016 On 2/20/2016 at 23:03, VladDz. said: e gm din 2009 la ce te asteptai? Stiu ca ii din 2009 dar.... retired
Recommended Posts