Jump to content
  • 0

Problema


CrystyaN

Question

9 answers to this question

Recommended Posts

Adaug eu: Nu se face conexiunea HOST SERVER - WEBHOST , dar PC - WEBHOST merge . Daca la remote mysql am ip-ul hostului si a pc-ului amandoua , nu merge niciunul sau daca e si IP-ul hostului printre altele . Daca scot IP-ul hostului de la server merge conexiunea PC - WEBHOST , dar daca il bag nu merge nici asa . Dar vreau sa pornesc de pe host , si nu se conecteaza , posibil sa aibe ceva firewall ? Doar pe hostul asta am patit , pe vps meu nu face asa dar am o problema cu debianul.

Link to comment
Share on other sites

din ce ati explicat voi mai sus am inteles ca nu iti merge pluginu mysql cand pui sv-u pe linux  . Daca e asa ai pus in server.cfg mysql.so ?

Nu mai posta +1 daca nu stii ! ma crezi asa de tampit sa nu pun ? doamne... citeste de 100000 ori , pana cand intelegi . Nu o lua ca pe o jignire dar asta faci +1 , si nu ai inteles nimic din ce am zis .

Link to comment
Share on other sites

Nu , din potriva daca citeati postul meu dupa a lui cristian , si intelegeai macar , nu cred ca e asa greu iti dadeai seama care e problema . In Gamemode e pus un IP , iar la conectare foloseste ip-ul game control panelului  , e bug de la ei sau nu am idee . Folosesc pluginul lui g-stylezzz versiunea R4-2 pentru ca , cu asta nu primesc eroarea cu libmysqlclient.so.x pe debian . Nu imi ziceti sa iau R5 sau R6 pentru ca merge cu R4-2 pe vps meu , am testat asta .

Problema e: in gamemode mysql_connect e pus pe un ip , dar la conectare foloseste alt IP , ip unde e gamecp .

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.