Taifunx2-YesIsTrue Posted July 27, 2011 Report Share Posted July 27, 2011 Pentru inceput salutari la toata lumea:) m-am reintors in samp..In al2-lea rand am venit cu niste probleme dupa mine:))Probleme sunt urmatoarele...:1. Spunetimi si mie cum schimb skinul ala de civil cand intri pe server.. ( de ex la saints)2. Cum schimb mersul ala de gay cred ca de CJ ( alearga super nasol.. tot pe gm ala saints e si asta)3. Ati vazut de ex cand intri pe sv spune asa: Welcome to ... xxx rpg romania...Ce esti barbat sau femeie? (alege sexul)Dece aceste 2 mesaje imi apar de 2-3-4 ori?)Va rog ajutatima urgentt!Respect . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taifunx2-YesIsTrue Posted July 27, 2011 Author Report Share Posted July 27, 2011 2. l-am rezolvat.. cred ca si 3.. dar ajutati-ma va rog la prima problema!! :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Taifunx2-YesIsTrue
Pentru inceput salutari la toata lumea:) m-am reintors in samp..
In al2-lea rand am venit cu niste probleme dupa mine:))
Probleme sunt urmatoarele...:
1. Spunetimi si mie cum schimb skinul ala de civil cand intri pe server.. ( de ex la saints)
2. Cum schimb mersul ala de gay cred ca de CJ ( alearga super nasol.. tot pe gm ala saints e si asta)
3. Ati vazut de ex cand intri pe sv spune asa:
Welcome to ... xxx rpg romania...
Ce esti barbat sau femeie? (alege sexul)
Dece aceste 2 mesaje imi apar de 2-3-4 ori?
)
Va rog ajutatima urgentt!
Respect .
1 answer to this question
Recommended Posts