alexutzuuu Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Cum dau sa ma dea direct in masina cand scriu /car ... Ca mie imi da masina langa Si as mai avea nevoie daca puteti sa imi dati si mie comanda /nrg ca nu o mai am
Xcite Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Pentru /car , adaugi asta la comanda PutPlayerInVehicle(playerid,carid,0);
[RSD]TheBoss Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 defapt carid se inlocuieste cu ce functie aiex:poate ai vehileidnew vehicleid;vehicleid= GetPlayerVehicleID(playerid);PutPlayerInVehicle(playerid,vehicleid,0);playerid-id-ul playeruluivehicleid-lam definit ca id-ul masini0-reprezinta il pune in masina ca sofersi despre partea cu /nrg....nu se cer scripturi New GameMode In Development!-Romania Team Gang War-100%!...Datimi doua Motive afrimative de ce sa-l postez si-l postez...
dreamer Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Faza e ca nu gasesc comanda /car :|Faza e ca trebuie sa o cauti in sistemul de admin gen [LuxAdmin,Ladmin] http://devilgaming.ro/forum
Question
alexutzuuu
Cum dau sa ma dea direct in masina cand scriu /car ... Ca mie imi da masina langa
Si as mai avea nevoie daca puteti sa imi dati si mie comanda /nrg ca nu o mai am
5 answers to this question
Recommended Posts