Jump to content

Question

Posted

1 Am un mod .. dupa ce te inregistrez ai mute !

2 am un mod dupa ce il compilez  nu mai imi merge nici o comanda ... daca il bag asa fara sa il compilez / editez / modific merge tot

3 am un mod care nu accepta mai mult de 25 de conexiuni

Problemele astea leam mai postat doar ca nu mi s-a raspuns !!

5 answers to this question

Recommended Posts

Posted

1. Da, ce multe detalii ai dat. Vezi sa n-ai la register ceva gen AccInfo[ playerid ][ pMute ] = 1;

2. Vezi ca la OnPlayerCommandText la final sa ai return 0;, si in GM si in FS-uri.

3. Mareste maxplayers din server.cfg

!!!

Posted

stuntman[]!" post="84694" timestamp="1310554917"]

1. Da, ce multe detalii ai dat. Vezi sa n-ai la register ceva gen AccInfo[ playerid ][ pMute ] = 1;

2. Vezi ca la OnPlayerCommandText la final sa ai return 0;, si in GM si in FS-uri.

3. Mareste maxplayers din server.cfg

!!!

2 nu am nici un return la OnPlayerCommandText

3 am host de 50 player in servar.cfg are 50 .. in gamecp 50 sloturi .. e din GM dar nu stiu de unde

Posted

man faci pe prostu sau ce?(scz de expresie) ai mai fakt un topic cu asta ca nu accept mai multi de 25 de playeri si ti-a zis farse rezolvarea:

#undef MAX_PLAYERS

#define MAX_PLAYERS 25 //Schimba 25 naibii in mai mare 50!!

Fara reclama in semnatura!

Posted

la 1 ? nu am asa ceva in el am cautat

La 1 uiteate dupa PlayerInfo[playerid][pMute] == 1;

La 2 adauga la OnPlayerCommandText jos de tot, mai sus dupa ultima } care inchide callback return 0;

La 3 fa cum zice stuntman sau xxSPEEDYxx

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.