Jump to content
  • 0

Npc problem

Mihai

Question

Deci am creeat un NPC care sa se plimbe cu autobuzul nici-o eroare la compilare ,se conecteaza pe server cum trebuie iar cand ma duc pe server Autobuzul este la locul lui iar npc-ul este undeva printr-un sat in pamant de ce ? Am facut exact dupa tutorial am verificat script-urile de 10 ori si este exact cum trebuie...

Mai am 3 npc care functioneaza cum trebuie dar aia nu trebuie sa se plimbe cu un vehicul trebuie pur si simplu sa stea in picioare undeva deci acei npc functioneaza cum trebuie iar asta cu autobuzul nu ... dc?  ce-i 3 npc sunt intr-un FS separat de asta

Uitati si fs-ul cu npc

#include <a_samp>
#include <a_npc>
new NPCBus1;

public OnFilterScriptInit()
{
   NPCBus1 = CreateVehicle(431,1776.3656,-1928.5721,13.4867,0.2502,1,0, 5000);
   ConnectNPC("buz1","buz1");
   return 1;
}

public OnPlayerSpawn(playerid)
{
    if(IsPlayerNPC(playerid)) //Verifica daca playerul este NPC
    {
        new npcname[MAX_PLAYER_NAME];
        GetPlayerName(playerid, npcname, sizeof(npcname)); //Luam numele NPCului
        if(!strcmp(npcname, "buz1", true)) //Verificam daca numele NPCului este "NUME"
        {
            PutPlayerInVehicle(playerid, NPCBus1, 0); //Punem NPCul in vehicul
        }
        return 1;
    }
    return 1;
}

public OnPlayerConnect(playerid)
{
    if(IsPlayerNPC(playerid)) return 1;
    return 1;
} 

3 answers to this question

Recommended Posts

Speed - npc se conecteaza daca era maxnpc mai mic de cat trebuie nu se conecta :)

heker - Licenta are

Hai sa va mai zic ceva mi-a venit o idee cine stie poate am setat eu vre-o coordonata gresita

I-am dat respawn la npc , intra in autobuz si merge drept si intra in perete nu urmeaza ruta corecta de ce ? ca eu ruta am facut-o bine

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.