Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, este a 3 a oara cand incerc sa scriu acest topic ca pur si simplu nu mi gasesc cuvintele si promit ca asta sa fie ultima data cand incerc! :)) 

nu stiu sincer cati dintre voi va mai aduceti aminte de vremurile bune gf si stunt, cand toti ne jucam cu masini modificate sau pur si simplu ne dadeam pe rampa cu ele, 

sau vremurile acelea cand stateam  noaptea pana tarziu in sali de jocuri ca nu aveam jocul sau computer ca sa ne jucam, eu unu sincer cel mai fericit eram cand ma jucam pe un intel pentium, un monitor mic si modest si stateam serile pe rss sa ma simt bine, sa mai ma si cert cateodata ca n a mereu au existat neintelegeri pe acest joc sau chiar certuri.. 

nu mai spun de toate acele moduri cu dacia sau mai exista oameni ca mine care juca jocul nemodificat din dorinta de a gta san andreas 100%, mie sincer imi este dor de acele vremuri, imi este dor cand dadeam 2 lei 50 la sala de jocuri pentru 60 de minute de distractie, sau abonamentele acelea 15 lei toata noaptea cine le mai stie ? :)) nu stiu sincer cum de a trecut timpul asa de repede, dar stiu ca gta san andreas multiplayer nu a fost doar un simplu joc ! a fost mult mai mult de atat, unora le-a gasit o slujba, altora o pasiune, si multe altele care sincer chiar nu mi mai vin in cap dar pot sa va zic sincer ca imi e dor de zilele in care ne strangeam 4 playeri intr un sultan sa "vagabontim" prin los santos sau las ventures, daca va regasiti prin aceste cuvinte puteti sa lasati comentariu sa mai depanam amintiri cand avem timp ! seara buna sa aveti si mult succes in cea ce faceti tuturor.

Posted (edited)

D-ale copilariei...Nostalgie, 2014, scapam de la scoala iar in drum spre casa, era Biblioteca Comunala, dotata si cu 6 calculatoare.Ne strangeam toata gasca, o ora de fiecare aveam pe calculator, urlete, nervi si distractie, nu aveam nevoie nici macar la toaleta sau sa mancam.A fost cea mai misto perioada, pacat ca nu mai sunt aceste timpuri... Nu mai spun de cate vrajeli aduceam bibliotecarei sa ne mai lase pe pc.. :)))

- cs 1.6 furien

- gta sa (nu mergeau mai mult de 3 conturi , nu stiam noi de vpn uri, erau conectate la aceeasi adresa de internet )

agarabi 

- dungeon rampage 

Edited by MihaiT11
+ uri