Алин Интерлоп Posted October 16, 2025 Posted October 16, 2025 VIATA ESTE ALCATUITA DIN MARI VISE SI MICI SPERANTE.
1 DanielSy Posted October 17, 2025 Posted October 17, 2025 phpmyadmin u de la provider nu are activa functia sa accepte si fara default valoare la collumn in baza de date, ii poti pune daca vrei la collumn password2 DEFAULT VARCHAR valoare ca sa poti scapa de problema, dar pun pariu ca o sa mai ai multe collumn uri de genu si iti recomand sa faci un ticket la provider.
0 Алин Интерлоп Posted October 16, 2025 Author Posted October 16, 2025 Am reinceput sa scriptez si m-am intalnit cu problema asta.. Daca este cineva sa ma ajute aici sau sa-mi explice pe discord ar fi bine. VIATA ESTE ALCATUITA DIN MARI VISE SI MICI SPERANTE.
0 Алин Интерлоп Posted October 19, 2025 Author Posted October 19, 2025 On 10/17/2025 at 10:30 PM, DanielSy said: phpmyadmin u de la provider nu are activa functia sa accepte si fara default valoare la collumn in baza de date, ii poti pune daca vrei la collumn password2 DEFAULT VARCHAR valoare ca sa poti scapa de problema, dar pun pariu ca o sa mai ai multe collumn uri de genu si iti recomand sa faci un ticket la provider. Multumesc frumos, cred ca au rezolvat ei... sau eu facand cum ai spus... VIATA ESTE ALCATUITA DIN MARI VISE SI MICI SPERANTE.
Question
Алин Интерлоп
VIATA ESTE ALCATUITA DIN MARI VISE SI MICI SPERANTE.
3 answers to this question
Recommended Posts