florin Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Prin ce functie pot face ca sa se schimbe numele la server de exemplu sa zicem ca acum se numeste: Server Stunt peste 2 minute as vrea sa zicem sa se numeasca Server Stunt1.Prin ce functie pot face acest lucru? wde [We Drift Everywhere] clan!
Ryder_RO Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 forward SchimbaNumele();public SchimbaNumele(){ new rand=random(7); switch(rand){case 0:SetHostNameText("-Ce nume vrei!");case 1:SetHostNameText("-Ce nume vrei!");case 2:SetHostNameText("-Ce nume vrei");case 3:SetHostNameText("-Ce nume vrei");} return 1;}Vezi incearca asa !
xxSPEEDYxx Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 forward SchimbaNumele();public SchimbaNumele(){ new rand=random(7); switch(rand){case 0:SetHostNameText("-Ce nume vrei!");case 1:SetHostNameText("-Ce nume vrei!");case 2:SetHostNameText("-Ce nume vrei");case 3:SetHostNameText("-Ce nume vrei");} return 1;}Vezi incearca asa !mda...ai copiat nush de unde se vede,acolo la rand=random(7) trebuia 4 daca is 4 variabile si daca is 5 pui 5! Fara reclama in semnatura!
florin Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 Ok cu ajutorul vostru am facut ce vroiam multumesc! wde [We Drift Everywhere] clan!
scr3ws0f7 Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 puteai sa o iei din GM-ul care ti l'am dat eu ca asta nu e completa :tongue:uite complet 8-|public OnGameModeInit() { SetTimer("SchimbaNumele",6000,1); //aici restul... return 1; } public SchimbaNumele(){ new rand=random(7); switch(rand){case 0:SetHostNameText("-Ce nume vrei!");case 1:SetHostNameText("-Ce nume vrei!");case 2:SetHostNameText("-Ce nume vrei");case 3:SetHostNameText("-Ce nume vrei");} return 1;}Vezi incearca asa ! <a href=http://devilone.ro></a>
Ryder_RO Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 mda...ai copiat nush de unde se vede,acolo la rand=random(7) trebuia 4 daca is 4 variabile si daca is 5 pui 5!Am luat din GM meu!miera lene sa fac una ......am sters din alea 7 si am lasa 4 .. :tongue:si am uitat sa modific acolo
Question
florin
Prin ce functie pot face ca sa se schimbe numele la server de exemplu sa zicem ca acum se numeste: Server Stunt peste 2 minute as vrea sa zicem sa se numeasca Server Stunt1.Prin ce functie pot face acest lucru?
wde [We Drift Everywhere] clan!
5 answers to this question
Recommended Posts