Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, eu sunt VAurel, probabil mulți mă cunoașteți din activitatea mea nu foarte mare dar moderată de pe sa-mp romania. Am decis după o lungă perioadă de timp, să mă reapuc de samp, ce înseamnă asta? Doresc să pun bazele unei noi comunități, mai sunt de gândit multe, o chestie principala (Numele) ;) De pe data de 12.07 voi putea începe să lucrez la gamemode, iar de pe 19/20 voi putea să achizitionez un host, cât de cât funcționabil(nu final) pentru a testa serverul, și a-l aduce la un nivel jucabil fără probleme. 

Ce am nevoie? Păi, următoarele:

-O persoană de încredere care să se ocupe în intregime de forum. (Voi oferi acces total.)

-O persoană care să se ocupe de partea organizatorie/administrativa a staff ului. 

-Aproximativ 10 persoane, pentru a ne ajuta sa testăm serverul în perioada aceasta. (Menționez faptul că persoanele care vor aiuta și vor găsi bug uri, se vor implica și vor venii cu sugestii de update uri, vor fi recompensate, nu numai în bunuri pe server, dar probabil vor rămâne o componentă importantă în comunitate!)

-Un partener (Co-Fondator) care mă mai poate ajuta din când în când, pe plan financiar. Menționez că persoana respectivă va avea acces full (Web, Server, Baza de date). 

Cei doritori, aveți mai jos metode de contact!

Discord : VAurel

Instagram : valentin__.loop

Posted
4 minutes ago, K0hL said:

nu stiu la ce succes speri avand in vedere numerele actuale

Screenshot 2025-07-04 181502.png

din cauza la gandirea asta as mp ul nu prea mai are sanse, de ce ?, ei bine

1. toti 'aa pai a murit domne ce mai faci pe el' o ziceti de zici ca e prima oara, sau de parca o sa moara de finitiv, sa mp ul nu o sa moara niciodata, doar nu o sa mai fie jucat de sute de mii, ci doar de 1000, 2000 jucatori in total pe toate serverele din ro.

2. og life se tine in 20 de playeri de mai bine de 5 ani de zile si nu se supara nimeni.

Posted
On 7/4/2025 at 6:23 PM, 27mario said:

din cauza la gandirea asta as mp ul nu prea mai are sanse, de ce ?, ei bine

1. toti 'aa pai a murit domne ce mai faci pe el' o ziceti de zici ca e prima oara, sau de parca o sa moara de finitiv, sa mp ul nu o sa moara niciodata, doar nu o sa mai fie jucat de sute de mii, ci doar de 1000, 2000 jucatori in total pe toate serverele din ro.

2. og life se tine in 20 de playeri de mai bine de 5 ani de zile si nu se supara nimeni.

Apreciez. De asta și vreau să încerc să fac ceva, am legături cu multe persoane cunoscute din lumea samp ului. Și tocmai de asta vreau să încercăm să reînviem umpic comunitatea!

Posted
8 minutes ago, VAurel said:

Apreciez. De asta și vreau să încerc să fac ceva, am legături cu multe persoane cunoscute din lumea samp ului. Și tocmai de asta vreau să încercăm să reînviem umpic comunitatea!

sunt sansse, daca si va oucpati nu fugiti cu banii cum a facut dancica ai sanse sa faci ceva deoarece nu mai avem unde sa jucam

Posted (edited)
47 minutes ago, 27mario said:

sunt sansse, daca si va oucpati nu fugiti cu banii cum a facut dancica ai sanse sa faci ceva deoarece nu mai avem unde sa jucam

pe cine sa aduceti fratilor voi ca necunoscuti, fara suparare, pe jocul asta in 2025? si-a facut erarpg server nou cu promovare pe yt de la aproape toti youtuberii ramasi cu samp, pe tiktok live uri si a avut 350 la deschidere si acum are max 250 dupa o saptamana. awake si raduq sunt singurii care pot lansa un server cu 1000. in sfarsit, succes, dar muncesti degeaba, te implici financiar si la final ai 5 pe server sau 30-50 care nu doneaza (ajungi sa n ai bani de host)

Edited by K0hL
Posted
8 hours ago, K0hL said:

pe cine sa aduceti fratilor voi ca necunoscuti, fara suparare, pe jocul asta in 2025? si-a facut erarpg server nou cu promovare pe yt de la aproape toti youtuberii ramasi cu samp, pe tiktok live uri si a avut 350 la deschidere si acum are max 250 dupa o saptamana. awake si raduq sunt singurii care pot lansa un server cu 1000. in sfarsit, succes, dar muncesti degeaba, te implici financiar si la final ai 5 pe server sau 30-50 care nu doneaza (ajungi sa n ai bani de host)

ultima oara cand iti mai zic

sa-mp-ul nu a murit ci nu le mai arde la oameni sa joace pe servere deoarce:

image.png.18fa5232624efbad79606fa164bfee5b.png

image.thumb.png.3ffb976839e399755cb3d073455b9b57.png

image.png.1805cb83d9ce5d2494718e18b1ee26dc.png

image.png.b80d1e6a4a08937a6ead59bef3fd2522.png

image.png.49093c350191efd82fe7e3d1c15728cc.png

image.png.ebc6db51b6cf01326d030afb3f6f89b3.png

image.png.5d2b0f6659cc3869112a998447882186.png

image.png.673e8d4102cb5c9d75e8217a8076b0c8.png

in concluzie sa-mp-ul este la fel de dorit DOAR CA
lumea nu mai are incredere in momentu de fata de ce server sa se apuce, asteapta sa apara ceva si nu este inca acel ceva disponibil, dar mario dc ma rog nu se apuca de b zone sau bugged ?
prin simplu fapt ca toata lumea are averi pe acolo de 100kkkk si nu le convine sa se apuce de la 0 cu o economie asa fututa