Jump to content

Recommended Posts

Posted

Va salut pe toti, am si eu o mica intrebare cu care vreau sa fiu lamurit doar de cei care stiu sa-si dea cu parerea bazati si pe argumente.

De ce serverele classice au murit de tot? og bhood / classic nephrite, stiu ca erau pe val o buna perioada de timp..

Care sunt cauzele pentru care au scazut atat, dupa parerea voastra?

Posted

din perspectiva mea ca jucator, m-au deranjat urmatoarele lucruri:
1. lag excesiv
2. jucatorii care plateau sa faca ore, aia au si ajuns admini, helperi si lideri ( faceam ore cu ei gen ) 
3. 75 de lei contu' premium pt o luna sau cat era? gen :)) 
4. comunitatea toxica.

5. n aveai fra o masina sa te desplasezi, adminii erau nepasatori. faceam job cu bicicletele spawnate prin ls.

MA REFER STRICT LA CLASSIC NEPHRITE!

Posted
2 hours ago, DanielSy said:

din perspectiva mea ca jucator, m-au deranjat urmatoarele lucruri:
1. lag excesiv
2. jucatorii care plateau sa faca ore, aia au si ajuns admini, helperi si lideri ( faceam ore cu ei gen ) 
3. 75 de lei contu' premium pt o luna sau cat era? gen :)) 
4. comunitatea toxica.

5. n aveai fra o masina sa te desplasezi, adminii erau nepasatori. faceam job cu bicicletele spawnate prin ls.

MA REFER STRICT LA CLASSIC NEPHRITE!

referitor la comunitate 'toxica', ai perfecta dreptate!

Despre lag si restul motivelor date nu stiu, nu am jucat pe classic dar anyway, mersi pentru raspuns.

Posted

Astea ar fi 4 motive principale pentru care au murit clasicele.

1. Pai faza e ca si au batut cu pumnii in piept ca ramane clasic iar apoi au bagat neon si crateuri

2. Oamenii stateau afk si altii le faceau ore in draci, faceau oamenii cate 1000 de ore asa ca si cum ar fi 10 ore

3. Te chinuiai sa faci bani si abia reuseai sa iti iei si tu cea mai ieftina masina din dealership

4. Aproape nici-o sugestie nu se ia in calcul si ii doare in cur de sugestiile persoanelor

• Upvote 1
Posted
17 hours ago, El Comandante said:

Astea ar fi 4 motive principale pentru care au murit clasicele.

1. Pai faza e ca si au batut cu pumnii in piept ca ramane clasic iar apoi au bagat neon si crateuri

2. Oamenii stateau afk si altii le faceau ore in draci, faceau oamenii cate 1000 de ore asa ca si cum ar fi 10 ore

3. Te chinuiai sa faci bani si abia reuseai sa iti iei si tu cea mai ieftina masina din dealership

4. Aproape nici-o sugestie nu se ia in calcul si ii doare in cur de sugestiile persoanelor

Nu am jucat pe classic dar pot spune ca ai dreptate, nu cred ca ai avea vreun interes sa minti. Din perspectiva mea consider ca staff-ul classic nephrite a fost unul construit din fosti tepari de pe alte comunitati, nu dau nume (Thor) si restu de panarame care au administrat si ei un server doar pe localhost cu botii.

• 4 months later...
Posted (edited)

Eu nu te cunosc pe tine, dar classic-ul samp era mult mai okey ,este vorba de schimbari in fivem alte scripturi care nu contin de pawno ci de AI, asa cum am postat pe general in legatura cu mine in 12 ani sunt surprins cat de mult s-au schimbat

Edited by sTaRxDD