Jump to content
 • 0

SQLite format a big string...(lam fakt din nou ca vechiul a fost sters)


xxSPEEDYxx

Question

salls...am vazut ca multe posturi au fost sterse si cel care lam fakt inainte de a se inchide sa-mp.ro(perioada asta)

deci aici la SQLite, la OnPlayerDisconnect am asta:

	
format(Query, sizeof(Query), "UPDATE `ClanStats` SET (`ClanKills` = '%d', `ClanDeaths` = '%d') WHERE `ClanName` = '%s'",P_DATA[playerid][ClanKills], P_DATA[playerid][ClanDeaths]);
	db_free_result(db_query(Database, Query));
	format(Query, sizeof(Query), "UPDATE `ClanMembers` SET (`Member1` = '%s', `Member2` = '%s', `Member3` = '%s', `Member4` = '%s', `Member5` = '%s', `Member6` = '%s', `Member7` = '%s', `Member8` = '%s', `Member9` = '%s', `Member10` = '%s') WHERE `ClanSef` = '%s'", P_DATA[[playerid][Member1], P_DATA[[playerid][Member2], P_DATA[[playerid][Member3], P_DATA[[playerid][Member4], P_DATA[[playerid][Member5], P_DATA[[playerid][Member6], P_DATA[[playerid][Member7], P_DATA[[playerid][Member8], P_DATA[[playerid][Member9], P_DATA[[playerid][Member10], P_DATA[playerid][ClanSef]);
	db_free_result(db_query(Database, Query));
	return 1;

si imi da errorile ca formatul al doile este prea lung, si as vrea sa il scurtez...dar nu prea stiu cum...

Fara reclama in semnatura!

Link to comment
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

Guest farse

Il obligi sa aiba doar 10 membrii?Puteai sa le iei ID-urile primare din DB la fiecare si sa le idexezi intr-o variabila(gen:P_DATA[playerid][Members]="0,10,30,50,70" si cand aveai nevoie de numele lor SELECT `name` FROM `members` WHERE `Sef`='%s'" ,eh ,fa cum vrei :) )

P_DATA[[playerid][Member1], P_DATA[[playerid][Member2]

de ce P_DATA[[playerid][Member1], ? eh,il pot face in 2 linii

format(Query, sizeof(Query), "UPDATE `ClanMembers` SET (`Member1` = '%s', `Member2` = '%s', `Member3` = '%s', `Member4` = '%s', `Member5` = '%s',P_DATA[playerid][Member1], P_DATA[playerid][Member2], P_DATA[playerid][Member3], P_DATA[playerid][Member4], P_DATA[playerid][Member5]);
format(Query, sizeof Query , "%s`Member6` = '%s', `Member7` = '%s', `Member8` = '%s', `Member9` = '%s', `Member10` = '%s') WHERE `ClanSef` = '%s'",Query,  P_DATA[playerid][Member6], P_DATA[playerid][Member7], P_DATA[playerid][Member8], P_DATA[playerid][Member9], P_DATA[playerid][Member10], P_DATA[playerid][ClanSef])

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 • Similar Content

  • By axelutz
   Salutare! Atat eu, @axelutz, cat si comunitatea www.broland.ro, revenim in lumea gaming-ului romanesc. Cu bune si cu rele, suntem tot aici... de prin 2009 eu ca si jucator insa acum am o mare onoare si in acelasi timp o foarte mare placere, sa introduc in aria de SA:MP dar si Counter-Strike 1.6 o noua comunitate cu un nou "suflu". Avem in plan sa dezvoltam mai multe servere de jucatori, fapt pentru care deja ne-am (re)apucat de dezvoltarea unui gamemode pentru SAMP de la 0 ( in noiembrie - decembrie ii dam drumul la treaba )

   Eu ma aflu aici pentru a va invita sa luati parte la crearea celui mai bun Gamemode care a existat vreodata pe piata romaneasca ( imi place sa las faptele sa vorbeasca, insa abia din Septembrie putem discuta de ceva oficial ) si avem in plan sa schimbam jocul, atat ca gameplay( activitati si idei de organizare a acestora, dar si sisteme ), iata topicul cu actualizarile aduse pana acum serverului:
   Dezvoltarea server-ului de SA:MP - Regulament si informatii - broland.ro

   De ce ai juca la noi?
   Pentru ca aici nu vor exista favoritisme materiale( adica pe bani ), nici avantaje pe bani, vom scapa rapid de codati ( da... ne pricepem si la coding, anticheat-ul nostru este chiar ochiul admin-ului, ca asa am fost crescuti, fara controale TW deci nu o sa va pierdem timpul in cazul in care jucati curat ), ba chiar mai mult de atat, conturile premium si VIP vor putea fi obtinute in joc (nu doar prin donatie), asa ca de ce sa nu incercati? Pe deasupra, incercam sa punem in valoare competitia intre factiuni, dar si sa evidentiem veteranii factiunilor si sa le dam un cuvant de spus, dupa cum este normal pentru ca istoria inseamna totul. 


   Alte avantaje:
   Pe toata perioada Beta, construim serverul si staff-ul impreuna adica si daca esti un jucator nou sau unul vechi al comunitatii, votul tau conteaza si opinia ta este luata in serios, intr-un cuvant, construim serverul impreuna!
   Vom avea transparenta in orice vom face pe server!
   Activitate mare din partea staff-ului dar si a nucleului de jucatori
   Puteti prinde serverul inca de la inceput, inca din prima zi avand in vedere ca deschiderea oficiala urmeaza sa fie anuntata in luna Noiembrie 2021 !


   Poze de pe server:
   loading gamemode


   login   Bonus la Ryder   Link catre topic cu actualizari server ( pentru cei curiosi ce s-a lucrat pana acum ) :
   Dezvoltarea server-ului de SA:MP - Regulament si informatii - broland.ro

   Link catre subforumul dedicat sugestiilor:
   Sugestii pentru dezvoltarea serverului - broland.ro

   Cu cat mai multi, cu atat mai bine! Haideti sa aratam ca SA:MP-ul nu moare! Va asteptam pe 193.203.39.215:7777 !

   IP: 193.203.39.215:7777
   DNS: samp.broland.ro & rpg.broland.ro & beta.broland.ro
   Forum: www.broland.ro/forum sau www.forum.broland.ro
   Instagram: Broland.ro Gaming Community (@sampcs1.6broland) • Instagram photos and videos
   Discord: https://discord.gg/r63tamKRzT
   Youtube: (131) Linkmania Community - YouTube
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.