LighT. Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Introducere:GameMode-ul este un LA:RP Edit(cel de pe sa-mp.com).Acest GameMode a fost scriptat de MrMike, si folosit pe serverul EGammer RPG, pot zice numele deoarece comunitatea a fost desfiintata.Harta este Los Santos / Las Venturas, GameMode-ul e dotat de case / masini / business-uri.__________________________________________________Factiuni & Joburi:Pe acest server puteti gasi 16 factiuni, acestea fiind :Police DepartamentFederal Bureau Of InvestigationsNational GuardHitman AgencyCorleone FamilyBarzini FamilyPaterno FamilyTattaglia FamilyCuneo FamilyStracci FamilyMayorNews ReportersTaxi Cab Co.School InstructorsTow Car Co.Fireman/ParamedicsJoburile sunt cele clasice din GF, le puteti gasi la City Hall.__________________________________________________Proprietati:Case / Business-uri:Pe server gasiti 68 Case in Los Santos Si Las Venturas.De asemenea sunt si 20 Business-uri.Masini Personale:Serverul e dotat cu 128 masini personale, cu /V buy + comenzi adaugate in +, va las sa le aflati singuri.__________________________________________________Bug-uri:-Nu am vazut nici un bug, in caz de gasiti vreunu, sunteti rugati sa'l raportati aici.__________________________________________________Credits:Scripter : MrMikeOmul care a venit cu mare parte a ideilor - LighT.__________________________________________________Download Link : http://www.filehost.ro/1934505/samp03_rar/
Freddie Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 OF : Deja nu-mi plac oamenii care fac edituri, iar la factiuni pun nume gen : Tattaglia, Corleone, fiindca ei s-au luat dupa B-Zone...ON : GM-ul cred ca-i bun..
Ph3n0M3N Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Poti sa uploadezi in alta parte pentru ca nu imi mere acolo
Recommended Posts