Guest DJ_AXeL Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 Salut ... sunt nou aici la voi ... Si as dori sa intreb daca stiti cum sa fac la un srv de stunt ... ca de ex:Scriu /red - imi da culoarea rosie si apoi cind reintru sa mai am inca culoarea rosie ... sa nu dispara ... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest farse Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 ..asta trebuie facut din adminscript,sa salveze culoare: AccountInfo[playerid][Color]=GetPlayerColor(playerid); format(x, sizeof file, "Color: %s\n\r",AccountInfo[playerid][Color]); { fwrite(account, x); } asta la OnPlayerDisconnect Si la OnPlayerConnect: SetPlayerColor(playerid, AccountInfo[playerid][Color]);si inca o linii pe la Info ...(Color) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DJ_AXeL Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 Ms farse :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Guest DJ_AXeL
Salut ... sunt nou aici la voi ...
Si as dori sa intreb daca stiti cum sa fac la un srv de stunt ... ca de ex:
Scriu /red - imi da culoarea rosie si apoi cind reintru sa mai am inca culoarea rosie ... sa nu dispara ... :)
2 answers to this question
Recommended Posts