cenzorel Posted February 3, 2024 Posted February 3, 2024 Salut! Caut o persoana serioasa de incredere care vrea sa-si deschisa un server de sa:mp, "clasic", diferit de toate celelalte. Nu b-hood, nu curcubeie, nu gamemodeuri rainbow, am un gamemode foarte diferit clasic GF cu putin RPG foarte interesant care asteapta cu nerabdare sa fie deschis. Pentru mai multe detalii, pm pe site Nu deranjati aiurea daca nu doriti sa faceti ceva!
cenzorel Posted February 3, 2024 Author Posted February 3, 2024 2 minutes ago, Sancky said: gamemode din 2010? nu chiar, e inceput din unul din perioada acea, adus intr-o forma mai moderna
AlexGX Posted March 5, 2024 Posted March 5, 2024 On 2/3/2024 at 10:58 AM, cenzorel said: Salut! Caut o persoana serioasa de incredere care vrea sa-si deschisa un server de sa:mp, "clasic", diferit de toate celelalte. Nu b-hood, nu curcubeie, nu gamemodeuri rainbow, am un gamemode foarte diferit clasic GF cu putin RPG foarte interesant care asteapta cu nerabdare sa fie deschis. Pentru mai multe detalii, pm pe site Nu deranjati aiurea daca nu doriti sa faceti ceva! @alexgeorgian24 pe discord
Recommended Posts