Alin ︻芫═─── • Posted January 15 Report Posted January 15 (edited) Cumpar un gm RPG si panel compatibil sa nu fie pe net pus Maxim 50euro Discord 𝓐𝕷𝖎𝖓𝕆𝖓𝕷𝔂#0224 Sa accepte conditile acestea de mai jos. suport io plata testelor de mai jos. Daca crezi ca esti corect si accepti conditile de mai sus si nu ai un gamemod de pe net si vrei sa il vinzi nu te baga in seama. Edited January 15 by Alin ︻芫═─── • 𝓐𝕷𝖎𝖓𝕆𝖓𝕷𝔂#0224 Quote
AlexxAdv Posted January 15 Report Posted January 15 (edited) Discord: alexxynio Edited January 15 by AlexxAdv Quote
Sancky Posted January 15 Report Posted January 15 55 minutes ago, Alin ︻芫═─── • said: Daca crezi ca esti corect si accepti conditile de mai sus si nu ai un gamemod de pe net si vrei sa il vinzi nu te baga in seama. Quote
Alin ︻芫═─── • Posted January 15 Author Report Posted January 15 6 minutes ago, Sancky said: si panel si gm la 50 de euro.. cam putin nu imi permit mai mult ca nu am credema. Quote
Sancky Posted January 15 Report Posted January 15 18 minutes ago, Alin ︻芫═─── • said: nu imi permit mai mult ca nu am credema. nu-i problema, atata timp cat nu ai pretentii Quote
Alin ︻芫═─── • Posted January 15 Author Report Posted January 15 17 minutes ago, Sancky said: nu-i problema, atata timp cat nu ai pretentii nu am pretenti dar sa nu fie gamemod de pe timpul lui ceausescu=))))) Quote
Alin ︻芫═─── • Posted January 15 Author Report Posted January 15 (edited) Am cumparat gamemod gata cer Inchiderea acestui topik Respect de incredere Dennis12 Edited January 15 by Alin ︻芫═─── • Quote
ionut1337adv Posted January 15 Report Posted January 15 47 minutes ago, Alin ︻芫═─── • said: Am cumparat gamemod gata cer Inchiderea acestui topik Respect de incredere Dennis12 e pe net:) Quote https://github.com/ionut1337/gamemode-lurk
Alin ︻芫═─── • Posted January 15 Author Report Posted January 15 1 minute ago, sleeperadv said: e pe net:) dami link sa vad la cea ce aberezi. Quote
ionut1337adv Posted January 15 Report Posted January 15 Just now, Alin ︻芫═─── • said: dami link sa vad la cea ce aberezi. https://easy-code.ro/topic/888-gamemode-experion/ Quote https://github.com/ionut1337/gamemode-lurk
Alin ︻芫═─── • Posted January 15 Author Report Posted January 15 6 minutes ago, sleeperadv said: https://easy-code.ro/topic/888-gamemode-experion/ mia zis ca nu e pe net asta inseamna teapa si am si platit peste sa nu il posteze nicaieri sau sa il mai puna la vanzare 2 Quote
MihaiT11 Posted January 15 Report Posted January 15 28 minutes ago, Alin ︻芫═─── • said: mia zis ca nu e pe net asta inseamna teapa si am si platit peste sa nu il posteze nicaieri sau sa il mai puna la vanzare am si eu versiunea de pe net, nu se compara cu ce ti-a vandut denis 100%.Versiunea dupa net nici panel nu are. Quote
Sancky Posted January 15 Report Posted January 15 7 minutes ago, MihaiT11 said: am si eu versiunea de pe net, nu se compara cu ce ti-a vandut denis 100%.Versiunea dupa net nici panel nu are. cam fix acelasi e 1 Quote
AlexxAdv Posted January 15 Report Posted January 15 Just now, Sancky said: cam fix acelasi e pai este... =)) Quote
MihaiT11 Posted January 15 Report Posted January 15 2 minutes ago, Sancky said: cam fix acelasi e 2 minutes ago, AlexxAdv said: pai este... =)) Putem spune macar ca nu si-a luat teapa, a primit panel Quote
AlexxAdv Posted January 15 Report Posted January 15 Just now, MihaiT11 said: Putem spune macar ca nu si-a luat teapa, a primit panel ai si tu dreptatea ta 1 Quote
AlexxAdv Posted January 15 Report Posted January 15 24 minutes ago, Sancky said: urit urit din ce punct de vedere? nu vreau sa fiu hater, dar am descarcat gm de curiozitate, m am uitat putin prin cod...si......... ..... .... Quote
Sancky Posted January 15 Report Posted January 15 5 minutes ago, MihaiT11 said: Putem spune macar ca nu si-a luat teapa, a primit panel da.. panel synk 1 Quote
MihaiT11 Posted January 15 Report Posted January 15 1 minute ago, Sancky said: da.. panel synk uahahau ce i acl Quote
MihaiT11 Posted January 15 Report Posted January 15 1 minute ago, MihaiT11 said: uahahau ce i acl L-am deschis si eu, nu e wow gm-ul dar nici de la 0 n-as crede ca e. Quote
AlexxAdv Posted January 15 Report Posted January 15 1 minute ago, Sancky said: da.. panel synk Just now, MihaiT11 said: uahahau ce i acl asta e panel sync 1 Quote
Alin ︻芫═─── • Posted January 15 Author Report Posted January 15 (edited) 53 minutes ago, Sancky said: da.. panel synk asa iti place tie sa razi de alti ce sunt la inceput frumos frumos caracter ai tiam dat link la domeniu meu si acu razi ai un caracter de nu as face afacere cu tine niciodata. plus ca mai si ceri panel de la mine sa imi dai la schimb cu un gamemod voi stiti sa furati si sa radeti de alti Edited January 15 by Alin ︻芫═─── • Quote
Recommended Posts