BlueFire Posted June 14, 2023 Posted June 14, 2023 Buna ziua, caut si eu un scripter care sa ne ajute la un proiect frumos de server rpg,am niste idei super care asi dori sa le pun in aplicare, fie ca modific un alt gm fie daca vom face un gm de la 0,nu cer nimic free si nici nu fac pretentii ca scripterul sa raspunda instant sau alte chestii de genul acesta,pentru mai multe detalii despre proiect va astept cu un mesaj in dm pe discord BlueFire#0001 sau @bluefirero
max Posted June 20, 2023 Posted June 20, 2023 (edited) On 6/14/2023 at 8:23 PM, BlueFire said: Buna ziua, caut si eu un scripter care sa ne ajute la un proiect frumos de server rpg,am niste idei super care asi dori sa le pun in aplicare, fie ca modific un alt gm fie daca vom face un gm de la 0,nu cer nimic free si nici nu fac pretentii ca scripterul sa raspunda instant sau alte chestii de genul acesta,pentru mai multe detalii despre proiect va astept cu un mesaj in dm pe discord BlueFire#0001 sau @bluefirero daca ai nevoie de index,panel,forum da-mi mesaj in pm. Edited June 20, 2023 by max
Unueaici Posted July 11, 2023 Posted July 11, 2023 Si eu caut staff + scripter sa deschid o mica comunitate
HPQ123 Posted July 13, 2023 Posted July 13, 2023 (edited) Și eu caut scripter daca se poate pe gratis ar fii perfect, aștept CV urile voastre Edited July 13, 2023 by HPQ123 1 1
Recommended Posts