Jump to content
 • 0

Caut de mult asa ceva


Guest Gaby

Question

Guest Gaby

Am cautat de foarte mult timp un fs cu licenta de driving si nu am gasit , acuma in sfarsit am gasit unul pe net si are 26 de erori as dori sa incercati sa le rezolvati , multumesc mult la cei ce macar 1 cuvant spun .

Download pwn: http://solidfiles.com/d/RK7X

are 26 de erori daca puteti sa le rezolvati si sa mearga compile , multumesc

Link to comment
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

Guest
This topic is now closed to further replies.
 • Similar Content

  • By L
   Salutare! Caut un scripter pentru un proiect de al meu, de preferabil sa fie pana in maxim 20 de ani, sau chiar si mai mult, dar in special sa aiba timp oricand pentru server sau cel putin la ore de varf, pentru oricine este interesat sa isi ofere serviciile gratis/platite este rugat sa imi dea mesaj pe discord la: 𝗈𝗌𝖼𝖺𝗋#3184, or pe instagram la regals.ro.
  • By xDaZz
   Salut, baieti am venit aici la voi deoarece am nevoie de un scripter la mine pe server-ul de samp. Nu conteaza daca vrei bani sau nu vrei bani, vreau doar un scripter care are timp pentru server si stie sa se ocupe pentru mai multe detali ma puteti contacta pe mine in pv pe discord xDaZz#7777 sau pe instagram bogdann.aux vorbim mai multe in privat.
  • By VAurel
   Salut baieti, dupa cum probabil ma cunoasteti unii, am decis sa revin in lumea asta a samp-ului, si am zis ca, daca tot am asa de mult timp liber, sa fac ceva care sa ajute, am decis sa ma implic intr-un proiect.
   Pentru cei ce nu ma cunoasteti si nici nu ati auzit de mine va las mai jos cateva informatii din trecutul meu pe sa-mp
   Am inceput sa ma fac "auzit" prin 2018 pe un server de samp pe care am aplicat prima data pentru functia de helper, si am avansat treptat pana la a1, dupa aceea serverul si-a dat ultima suflare prin 2019. Dupa aceea m-am apucat de dty, un server care a tinut destul de mult dar pe care eu am jucat din 2019, si lafel am aplicat la functia de helper, multi playeri care ma cunosteau de pe vechiul server pe care aveam a1 venisera aici. Lafel, am avansat treptat ajungand prin 2020 pe la final la A8, full acces, Fondator General. Dar din cauza inactivitatii Scripterului a fost nevoie sa renuntam la proiect din cauza bugurilor prea multe care apareau zilnic si eram nevoiti sa dam wipe destul de des, iar asta ne-a facut playerii sa paraseasca serverul... Apoi, ultimul server pe care am mai avut activitate a fost GreenBlood, un server care dupa parerea mea chiar avea potential si isi merita un nivel destul de mare de popularitate, dar nu a fost asa. Am inceput aici proiectul impreuna cu fostii fondatori dTy si am incercat sa crestem o comunitate noua, ce pot spune este ca am reusit dar nu pe o perioada de lunga durata, timp de o luna sau 2, am avut playeri constant care se bucurau sa joace alaturi de noi, dar pe parcurs apareau tradarile in staff, flood-urile celor care nu erau de acord sa avem noi atatia playeri in timp ce ei aveau 0/100 constant. Si asa dupa inchiderea acestuia am renuntat la tot ce insemna samp  Am incercat sa ma apuc de scripting, baietii de pe comunitate de aici stiu foarte bine ce zic  Am avut o perioada in care scriptam constant incercand sa invat, am adus acum un gamemode de la 0 la un stadiu jucabil, dar desigur nu o sa il folosesc momentan.
    
   Cu toate acestea spuse, am decis sa ma implic intr-un proiect, daca va fi nevoie de ajutor financiar voi incerca sa va ajut. Cei care aveti nevoie de o asemenea persoana, puteti sa lasati un comm aici sau add pe discord : VAurel#6901
   In final, cei care ma cunoasteti nu ar strica un +1 sau o recomandare  ❤️ Multumesc pentru atentie.
  • By iDexter
   Salut! Caut un proiect serios, pot oferii servicii scripting, dar am spus si o mai spun, fara host ULTRA-H.
   Conditii: Sa iei domeniu, host, webhost si etc.
   Contact: iDexter#5971
   Pret: Se discuta in privat.

   <3
  • By HAndreiH
   Caut un web dev casa ma ajute la un panel și la instalarea unui forum
    
   Detali în privat 
   Add Andrei[H]#2247
    
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.