MrWeeD Posted December 8, 2022 Report Posted December 8, 2022 cand dau /clanzones imi apar toate in acelasi loc dar nu gasesc in baza de date clanzone sau ceva de genu unde pot edita zonele? Quote
0 miXXeD.uP_Mihai.xD. Posted December 8, 2022 Report Posted December 8, 2022 Eu știam că în baza de date sunt cont-urile, dar mă rog... xD deschide pawno.exe, sau ce folosești tu și găsești acolo clanzone (apasă F3 - normal ăsta era butonu de search din pawno) 1 1 Quote
0 DanielSy Posted December 8, 2022 Report Posted December 8, 2022 13 hours ago, miXXeD.uP_Mihai.xD. said: Eu știam că în baza de date sunt cont-urile, dar mă rog... xD deschide pawno.exe, sau ce folosești tu și găsești acolo clanzone (apasă F3 - normal ăsta era butonu de search din pawno) in baza de date se poate salva orice... in fine... w: Vezi comanda CMD:clanzones si vezi unde apeleaza. Quote
Question
MrWeeD
cand dau /clanzones imi apar toate in acelasi loc dar nu gasesc in baza de date clanzone sau ceva de genu unde pot edita zonele?
2 answers to this question
Recommended Posts