kwnx Posted November 3, 2022 Report Share Posted November 3, 2022 (edited) -------------------------------------------------------------------------------- _ _ _ _ _ _ _ ___ Authors: KnowN & ImpulsE - Copyright @ 2016 | | || \ || \ || || _| RPG Project - version 1.3 - 08/08/2016 | | || || || || |_ Started Date: 14/05/2016 - 20:34 PM |___||_\_||_\_||_||___| -------------------------------------------------------------------------------- UNNIC RPG - www.unnic.ro -------------------------------------------------------------------------------- Creatori: kwnx (KnowN) & ImpulsE Cum spune si titlul, acest server este un simplu script pe baza modului de joc RPG. Scriptul este vechi si neoptimizat, un inceput de proiect care, din pacate, nu a mai fost finalizat. Modul ar putea contine buguri, nu imi mai aduc aminte, a trecut ceva vreme de atunci. Nu ofer suport! Link download https://github.com/kwnx/Basic-RPG-Script Edited November 3, 2022 by kwnx 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gheboasa Posted November 4, 2022 Report Share Posted November 4, 2022 cu siguranta o sa-l foloseasca cineva, foarte utila postarea Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwnx Posted November 4, 2022 Author Report Share Posted November 4, 2022 2 hours ago, stilVAGABOND said: cu siguranta o sa-l foloseasca cineva, foarte utila postarea Ai dreptate! La cunostiintele si experienta voastra de scripteri adevarati, daca nu scrie ruby 100% pe el, nici nu deschideti topicul. Nici nu mai zic, daca se poate sa va si configureze serverul cineva sa ruleze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusu Fernando Posted November 4, 2022 Report Share Posted November 4, 2022 bv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanielSy Posted November 4, 2022 Report Share Posted November 4, 2022 cum s-a spus in topic, este neoptimizat, dar arata frumos. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flaviushz Posted November 4, 2022 Report Share Posted November 4, 2022 8 hours ago, stilVAGABOND said: cu siguranta o sa-l foloseasca cineva, foarte utila postarea 6 hours ago, kwnx said: Ai dreptate! La cunostiintele si experienta voastra de scripteri adevarati, daca nu scrie ruby 100% pe el, nici nu deschideti topicul. Nici nu mai zic, daca se poate sa va si configureze serverul cineva sa ruleze. nu se mai merita sa le postezi nimic gratis nu apreciază nimic Quote Doamne ajuta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
staKS Posted December 27, 2022 Report Share Posted December 27, 2022 On 11/3/2022 at 8:48 AM, kwnx said: -------------------------------------------------------------------------------- _ _ _ _ _ _ _ ___ Authors: KnowN & ImpulsE - Copyright @ 2016 | | || \ || \ || || _| RPG Project - version 1.3 - 08/08/2016 | | || || || || |_ Started Date: 14/05/2016 - 20:34 PM |___||_\_||_\_||_||___| -------------------------------------------------------------------------------- UNNIC RPG - www.unnic.ro -------------------------------------------------------------------------------- Creatori: kwnx (KnowN) & ImpulsE Cum spune si titlul, acest server este un simplu script pe baza modului de joc RPG. Scriptul este vechi si neoptimizat, un inceput de proiect care, din pacate, nu a mai fost finalizat. Modul ar putea contine buguri, nu imi mai aduc aminte, a trecut ceva vreme de atunci. Nu ofer suport! Link download https://github.com/kwnx/Basic-RPG-Script imi place, o sa inceput un edit pe el , pwp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai FTW Posted March 9 Report Share Posted March 9 salut imi poti da baza de date te rog ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts