Rup Tot Posted July 13, 2022 Posted July 13, 2022 re deci, am incercat sa fac un td selectabil, imi apare tdu, nu imi nicio eroare, etc dar cursoru' nu apare pe ecran cand imi apare textdraw-ul. dc?
Yonut Posted July 14, 2022 Posted July 14, 2022 (edited) 22 hours ago, HPQ123 said: Vezi aici https://youtu.be/dHMwEF2zpko La minutul 27 s-ar putea sa fie rezolvarea (si eu m-am confruntat cu asta mult timp in urma) Totusi verifica daca in editorul de textdraw-uri pe care il folosesti este setat ca si selectabil si folosesti functia SelectTextDraw ca jucatorul sa aiba cursorul pe ecran. Edited July 14, 2022 by Yonut
Krootch Posted July 15, 2022 Posted July 15, 2022 13 hours ago, Yonut said: La minutul 27 s-ar putea sa fie rezolvarea (si eu m-am confruntat cu asta mult timp in urma) Totusi verifica daca in editorul de textdraw-uri pe care il folosesti este setat ca si selectabil si folosesti functia SelectTextDraw ca jucatorul sa aiba cursorul pe ecran. Asta e si parerea mea, sa verifici daca ai textdraw-ul selectabil.
Recommended Posts