TheGodfather Posted July 9, 2022 Posted July 9, 2022 Salut, am vazut pe internet 2 moduri pentru a scrie un foreach si sunt curios ce diferente sunt (daca sunt) intre foreach(Player, i) si foreach(new i : Player) inafara de modul de scriere, desigur.
0 TheGodfather Posted July 10, 2022 Author Posted July 10, 2022 5 minutes ago, irinel77 said: Pur si simplu faci 2 foldere numite fixes si temp in folderul scriptfiles. Multumesc. La OnPlayerCommandPerformed nu imi arata mesajul cu unknown command cand scriu o comanda care nu exista, aveti idee de ce? Am mai cautat solutii pe internet dar la toate e la fel public e_COMMAND_ERRORS:OnPlayerCommandPerformed(playerid, cmdtext[], e_COMMAND_ERRORS:success) { //antispam if(aspam[playerid] == 0 && PlayerInfo[playerid][pAdmin] < aspam[playerid] = 1; //antispam if(success == COMMAND_OK) { SpamCheck[playerid] = GetTickCount(); return COMMAND_OK; } SCMM(playerid, COLOR_GREY, "Error: Unknown command!"); return COMMAND_OK; }
0 Banditul Posted July 10, 2022 Posted July 10, 2022 https://github.com/pawn-lang/YSI-Includes/issues/5#issuecomment-96043340 Aparent pentru verificarea aia ai nevoie de OnPlayerCommandReceived nu de OnPlayerCommandPerformed pentru ca daca comanda e invalida e imposibil sa fie executata
0 TheGodfather Posted July 10, 2022 Author Posted July 10, 2022 6 minutes ago, Banditul said: https://github.com/pawn-lang/YSI-Includes/issues/5#issuecomment-96043340 Aparent pentru verificarea aia ai nevoie de OnPlayerCommandReceived nu de OnPlayerCommandPerformed pentru ca daca comanda e invalida e imposibil sa fie executata if(success == COMMAND_OK) SpamCheck[playerid] = GetTickCount(); if(success == COMMAND_UNDEFINED) {SCMM(playerid, COLOR_GREY, "Error: Unknown command!"); return COMMAND_ZERO_RET;} Am pus asa la OnPlayerCommandReceived, indiferent de ce comanda introduc imi scrie mesajul default, SERVER: Unknown command. (nu cel pe care il am eu)
0 Banditul Posted July 10, 2022 Posted July 10, 2022 public e_COMMAND_ERRORS:OnPlayerCommandReceived(playerid, cmdtext[], e_COMMAND_ERRORS:success) { if(success == COMMAND_UNDEFINED) { SCMM(playerid, COLOR_GREY, "Error: Unknown command!"); return COMMAND_OK; } return COMMAND_OK; } Incearca asa
0 TheGodfather Posted July 10, 2022 Author Posted July 10, 2022 Daca nu sunt logat cu pin daca dau o comanda care nu exista imi arata bine, daca scriu de ex /a imi scrie sintaxa comenzii, dar ar trebui sa imi dea mesajul de aici if(strlen(PlayerInfo[playerid][pPin]) != 0 && PlayerInfo[playerid][pPinLogged] == 0) { SCMM(playerid, -1, "{FF6347}[PIN] {FFFFFF}You can not use commands because you did not enter a valid PIN!"); return COMMAND_OK; } Cu ok merge bine daca nu exista comanda, daca pun in loc de COMMAND_OK pun COMMAND_ZERO_RET indiferent daca comanda exista sau nu primesc mesajul default, SERVER: Unknown command
Question
TheGodfather
Salut, am vazut pe internet 2 moduri pentru a scrie un foreach si sunt curios ce diferente sunt (daca sunt) intre foreach(Player, i) si foreach(new i : Player) inafara de modul de scriere, desigur.
31 answers to this question
Recommended Posts