Se7en_Days Posted July 6, 2022 Posted July 6, 2022 Cand incerc sa dau include la progress2 imi apare eroarea: fatal error 111: user error: Could not find y_iterate Ce pot face? Am deja un folder in includes care are y_iterate.inc
Banditul Posted July 6, 2022 Posted July 6, 2022 Va trebui sa incluzi progress2 dupa acel 'folder' care deja include y_iterate sau sa incluzi y_iterate inainte de a include progress2
Se7en_Days Posted July 6, 2022 Author Posted July 6, 2022 7 minutes ago, Banditul said: Va trebui sa incluzi progress2 dupa acel 'folder' care deja include y_iterate sau sa incluzi y_iterate inainte de a include progress2 La fel, aceeasi eroare
Banditul Posted July 6, 2022 Posted July 6, 2022 Poti arata atunci ordinea pe care o ai includes? Si esti sigur ca ai y_iterate.inc in folderul pawno > includes > YSI_Data?
Se7en_Days Posted July 6, 2022 Author Posted July 6, 2022 25 minutes ago, Banditul said: Poti arata atunci ordinea pe care o ai includes? Si esti sigur ca ai y_iterate.inc in folderul pawno > includes > YSI_Data? Include-urile din GM sau din pawno?
Banditul Posted July 6, 2022 Posted July 6, 2022 Cele declarate cu #include in scriptul tau pentru a vedea ordinea. Dar daca eventual folosesti acest progress2 atunci cel mai probabil nu ai YSI_Data/y_y_iterate
Se7en_Days Posted July 6, 2022 Author Posted July 6, 2022 3 minutes ago, Banditul said: Cele declarate cu #include in scriptul tau pentru a vedea ordinea. Dar daca eventual folosesti acest progress2 atunci cel mai probabil nu ai YSI_Data/y_y_iterate #include <a_samp> #include <sscanf2> #include <streamer> #include <zcmd> #include <a_mysql> #include <foreach> #include <fly> #include <crashdetect> #include <YSI_Data\y_iterate> #include <progress2> Am incercat sa pun cel cu y_iterate si dupa cel cu progress2, tot la fel
Banditul Posted July 6, 2022 Posted July 6, 2022 Da in acest caz iti sugerez https://github.com/pawn-lang/YSI-Includes/releases/download/v5.06.1932/YSI-Includes.zip Pentru ca cel mai probabil nu ai YSI in folderul tau de includes
Se7en_Days Posted July 6, 2022 Author Posted July 6, 2022 25 minutes ago, Banditul said: Da in acest caz iti sugerez https://github.com/pawn-lang/YSI-Includes/releases/download/v5.06.1932/YSI-Includes.zip Pentru ca cel mai probabil nu ai YSI in folderul tau de includes Ce trebuie sa iau din zip mai exact?
Banditul Posted July 6, 2022 Posted July 6, 2022 10 minutes ago, Se7en_Days said: Ce trebuie sa iau din zip mai exact? Tot ce e acolo si il pui in folderul pawno > includes 1
Se7en_Days Posted July 6, 2022 Author Posted July 6, 2022 1 minute ago, Banditul said: Tot ce e acolo si il pui in folderul pawno > includes Merge dar acum zice ca am o versiune veche de foreach, de unde pot lua versiunea noua?
Se7en_Days Posted July 6, 2022 Author Posted July 6, 2022 30 minutes ago, Banditul said: Tot ce e acolo si il pui in folderul pawno > includes Am rezolvat, am gasit o versiune buna si acum merge. Mersi mult apreciez, +1
Banditul Posted July 6, 2022 Posted July 6, 2022 51 minutes ago, Se7en_Days said: Merge dar acum zice ca am o versiune veche de foreach, de unde pot lua versiunea noua? Cel mai probabil iti spune ca folosesti acel #include <foreach> care nu e necesar daca folosesti #include <YSI_Data\y_iterate>
Recommended Posts