FlobertRO Posted January 15, 2022 Posted January 15, 2022 Salutare. Stie careva cum pot face sa scap de limita aia de la samp pentru a putea avea mai multi bani? Limita e de 2.1kkk din cate stiu si ce trece de limita, banii se pun pe minus. Am incercat sa bag includeul BigInt facut de catre Matt dar nu am reusit , nu prea ma pricep . Ma poate ajuta cineva va rog ? Discord Florin.#4322 Multumesc
0 Gabi21 Posted January 15, 2022 Posted January 15, 2022 Îți explică el destul de clar ce trebuie să faci, ideea e că tu dacă vrei să-l bagi la tine pe server, trebuie să modifici tot ce ține de bani. Dacă vrei să-l bagi pe un gamemode de la 0, treaba e destul de simplă. Bagi include-ul lui, faci o variabilă nouă ex: new Bani[MAX_PLAYERS], Miliarde[MAX_PLAYERS]; Ca să bagi bani în variabilă ai CMD:addmoney(playerid, params[]) { new mon; if(sscanf(params, "d", mon)) return SCM(playerid, -1, "/addmoney <Money>"); AddBigInt(Miliarde[playerid], Bani[playerid], mon); new str[256]; format(str, 256, GetBigInt(Miliarde[playerid], Bani[playerid])); SCM(playerid, -1, str); return 1; } Ca să scoți CMD:delmoney(playerid, params[]) { new mon; if(sscanf(params, "d", mon)) return SCM(playerid, -1, "/delmoney <Money>"); SubstractBigInt(Miliarde[playerid], Bani[playerid], mon); new str[256]; format(str, 256, GetBigInt(Miliarde[playerid], Bani[playerid])); SCM(playerid, -1, str); return 1; } Ca să verifici dacă are suma if(!SubstractBigInt(PlayerInfo[playerid][pMStore], PlayerInfo[playerid][pMoney], suma pe care sa o aiba)) return SCM(playerid, -1, "Nu ai suma"); if(SubstractBigInt(PlayerInfo[playerid][pMStore], PlayerInfo[playerid][pMoney], suma pe care sa o aiba)) return SCM(playerid, -1, "Ai suma"); Ca să afișezi new str[256]; format(str, 256, GetBigInt(Miliarde[playerid], Bani[playerid])); SCM(playerid, -1, str);
Question
FlobertRO
Salutare.
Stie careva cum pot face sa scap de limita aia de la samp pentru a putea avea mai multi bani?
Limita e de 2.1kkk din cate stiu si ce trece de limita, banii se pun pe minus.
Am incercat sa bag includeul BigInt facut de catre Matt dar nu am reusit , nu prea ma pricep . Ma poate ajuta cineva va rog ?
Discord Florin.#4322
Multumesc
2 answers to this question
Recommended Posts