Darksone Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 Am o problema la Text Draw editor-u' lui Zamaroht....pun fs, intru pe server, imi apare acolo sa scriu /text, scriu /text si cand dau pe new nu merge se inchide dialogul si nu apare nimic.Daca stiti ce are sau daca stiti altul care e merge Dark StunT New Version => 60%
xxSPEEDYxx Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 ti se suprapun id-urile din dialog:P!! Fara reclama in semnatura!
vampir_MD Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 Incearca asa scote tote fs din server.cfg si pune fs de textward iti faci textward si dupa ai pui inapoi fs tale eu asa am facut si mio mers
IcE. Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 Incerca varianta lu "dracula" a scz vampir_MD , sau foloseste vechea versiune (cea cu meniu) eu asta folosesc si mi se pare mult mai "cool" LINK: http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=12018&highlight=text+draw+create Stiu si eu ... branza e pe bani, dar eu tot ma joc pe gratis!
Question
Darksone
Am o problema la Text Draw editor-u' lui Zamaroht....
pun fs, intru pe server, imi apare acolo sa scriu /text, scriu /text si cand dau pe new nu merge se inchide dialogul si nu apare nimic.
Daca stiti ce are sau daca stiti altul care e merge
Dark StunT New Version => 60%
3 answers to this question
Recommended Posts