Jump to content

Vand - user panel


MariusZMR

Recommended Posts

Salut, vand user panel, editat dupa wCode #9, refacute paginile de tickete, cereri unban si factiuni, adaugat sistem de notite si news, daca doriti alte sisteme putem discuta in privat.

Discord: MariusZMR#2111

Instagram: mariuszmr69

 

 

 • Like 1

Servicii:

aici

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Similar Content

  • By AntiExE Smk Boss
   Vand panel-uri realizate in VueJS si PHP facute de mine de la 0, pretul poate porni de la 10 euro si sa ajunga pana la 30 in functie de cerintele clientului

   Cum se procedeaza? clientul alege template-ul fac panel-ul clientul imi da bani ii dau panel-ul si am incheiat colaborarea

   Si daca aveti vreun panel cu errori sau etc.. dati-mi pm si va ajut gratis.

   Contact pe instagram: gvng.AntiExE

   poze:

  • By KeNNy
   Username: KeNNy Varsta: 18 Ce vinzi?: Panel cu template editat + rezolvate multe chestii din wCode #9, nu e doar template-ul editat, ci si putin din codul scris (baza wCode #9, deoarece este cautat si il vand la un pret ieftin) Dovada (că sunteti in posesia produsului) OBLIGATORIU:  Cum arata panel-ul: https://imgur.com/a/RUhiQPa  Pret: Discutam pe instagram. Pretul este unul foarte mic pentru cum arata panel-ul. Detalii de contact: https://www.instagram.com/kennyrpg3/  Alte precizari: Panel-ul va fi vandut 2-3 persoane maxim. (aceste lucruri le putem stabili si pe instagram daca nu va convine)  
   OFF: Pentru cei care au nevoie de un panel si au cascaval mai mult la fel mesaj, pot oferi si ceva unic, ex:
    
  • By Raul112233
   SQLSTATE[HY000] [1045] Access denied for user 'client214_samp'@'188.212.100.160' (using password: NO)
   rezolvare la eroarea asta???
  • By ImpulsE
   Salutare, astăzi am decis să incep o serie de tutoriale cu ajutorul cărora sper să învățați puțin PHP, moduri de securizare ale unui site PHP și de ce lucruri esențiale are nevoie un User Control Panel ca să fie folositor pentru jucători cât și pentru staff. Țin să precizez că nu o să pun mare accent pe aspectul site-ului până când nu terminăm crearea întregului panel. După ce terminăm UCP-ul este posibil să mai fac și vreo două tutoriale în care să vă explic și câteva lucruri de bază despre cum ar trebui aranjat un UCP.
   În acest tutorial o să creăm un User Panel Control care poate fi utilizat la aproape orice server care are o bază de date MySQL.
   Fișiere și programe necesare:
   Un program sau un webserver pe care să încărcați fișierele necesare UCP-ului și o bază de date MySQL. (Exemple de programe: wamp, xampp)
   Un program cu ajutorul căruia puteți edita fișiere PHP, HTML și CSS cu care să fiți obișnuiți și să vă placă să lucrați în el.

   Partea I a tutorialului:
    
   Partea a II-a a tutorialului:
   Aceasta ar fi prima parte a ghidului, nu o să intru în mai multe detalii în acest tutorial ca să nu vă încurc cu prea multe coduri din prima, o să fie puțin greu să urmați acest tutorial dacă  nu aveți cunoștințe în nicio limbă de programare web, dar o să încerc să explic cât mai bine.
   Download panel: http://www.mediafire.com/download/3ou19n07p5ddu4p/Panel.rar
   Despre ce o să fie partea a 3-a?: Crearea unui admin panel cu funcții RCON pentru panel-ul nostru.
  • By comorasu_florin
   Salut doresc sa urc un panel pe webhost dar nu e compatibil si nu prea am bani sa platesc sa faca cineva compatibil daca e cineva interesant sa ma ajute astept contact pe discord 
   Comorasu#7007 
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.