UbiquiTouS. Posted February 12, 2021 Posted February 12, 2021 Sal'tare,caut un scripter pentru un server de samp,ofer acces full,gamemode este on (doar ca mai trebuie putin lucrat),costurile hostului le voi platii eu. Mai multe detalii in privat sau pe discord. MariNeLLoff.#4827 ミ★ The Only One ★彡
khain.dev Posted February 13, 2021 Posted February 13, 2021 Lumea nu mai munceste gratis, robia a fost interzisa leglislativ, incepe sa platesti scripterii. 1
SamburelADV Posted February 13, 2021 Posted February 13, 2021 14 hours ago, UbiquiTouS. said: Sal'tare,caut un scripter pentru un server de samp,ofer acces full,gamemode este on (doar ca mai trebuie putin lucrat),costurile hostului le voi platii eu. Mai multe detalii in privat sau pe discord. MariNeLLoff.#4827 lasa si tu un ip la server daca este on
UbiquiTouS. Posted February 13, 2021 Author Posted February 13, 2021 9 hours ago, khain.dev said: Lumea nu mai munceste gratis, robia a fost interzisa leglislativ, incepe sa platesti scripterii. Am mai platit eu si mi-am luat 3 tepe,mi-au distrus 3 gamemode-uri si 3 baze de date. ミ★ The Only One ★彡
UbiquiTouS. Posted February 13, 2021 Author Posted February 13, 2021 1 hour ago, SamburelADV said: lasa si tu un ip la server daca este on serverul este on,doar ca inca mai lucrez la el . ミ★ The Only One ★彡
khain.dev Posted February 13, 2021 Posted February 13, 2021 1 oră în urmă, UbiquiTouS. a spus: Am mai platit eu si mi-am luat 3 tepe,mi-au distrus 3 gamemode-uri si 3 baze de date. Daca ai dat peste bulangii este doar greseala ta, inainte de a angaja un scripter, afla despre el, analizeaza activitatea lui, dupa care deja incepi sa muncesti cu el.
UbiquiTouS. Posted February 13, 2021 Author Posted February 13, 2021 1 hour ago, khain.dev said: Daca ai dat peste bulangii este doar greseala ta, inainte de a angaja un scripter, afla despre el, analizeaza activitatea lui, dupa care deja incepi sa muncesti cu el. Eu nu ii angajez doar caut parteneriate,si chiar daca nu gasesc,asta e,oricum ma pot descurca si singur [ doar ca sunt unele cazuri care nu prea stiu] atat tot. Nu caut sa mi faca gamemode de la 0 ミ★ The Only One ★彡
khain.dev Posted February 13, 2021 Posted February 13, 2021 Acum 2 ore, UbiquiTouS. a spus: Eu nu ii angajez doar caut parteneriate,si chiar daca nu gasesc,asta e,oricum ma pot descurca si singur [ doar ca sunt unele cazuri care nu prea stiu] atat tot. Nu caut sa mi faca gamemode de la 0 Am inteles, succes atunci
asdasd21 Posted February 13, 2021 Posted February 13, 2021 (edited) hai da mi mesaj pe discord Enderman#9132 fara bani Edited February 13, 2021 by asdasd21
usera6hkn9975gb Posted February 17, 2021 Posted February 17, 2021 Acum 4 ore, AntiExE a spus: Nu o sa gasesti un scripter experimentat sau unu care stie macar ce este aia pawno daca nu este platit Ai dreptate la partea de scripter dar, ce treaba are pawno cu limbaj-ul de programare, da inteleg inca se foloseste pentru a deschide .pwn dar cred ca orice incepator / noob stie ce este pawno ul :/ Si cat spre deosebire de tine tu nu esti instarit ca sa dai cu hate pe aici. 1 la mana vii si dai hate la toti ceea ce mi se pare de prost gust, ii injury pe toti si dupa te dai mielusel pe langa ei. Cand eram mic, eram mare zdreanta Eu fut*am femei, vara miu umbla prin casa Discord: ㍿ Luca лол㍿ツ#5482 Sunt de moda veche inca mai cred in Respect!
khain.dev Posted February 17, 2021 Posted February 17, 2021 Acum 3 ore, Luca Gipsy a spus: Ai dreptate la partea de scripter dar, ce treaba are pawno cu limbaj-ul de programare, da inteleg inca se foloseste pentru a deschide .pwn dar cred ca orice incepator / noob stie ce este pawno ul Si cat spre deosebire de tine tu nu esti instarit ca sa dai cu hate pe aici. 1 la mana vii si dai hate la toti ceea ce mi se pare de prost gust, ii injury pe toti si dupa te dai mielusel pe langa ei. Unii cred ca pawno e limbajul de programare, dar cand incerci sa le spui ca pawn e limbajul de programare si pawno e un simplu redactor, efectiv fac spume la gura si nu iti dau dreptate, ca consecinta pot sa zic ca nu prea are rost sa te certi cu asa indivizi mai ales sa ii explici ceva
S0NNIX Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 Acum 2 ore, AntiExE a spus: ma refer ca nu stie ce este pawno dar pui sa il intrebi si de pwn sau de system facut de el de la 0 iti da ceva facut de edison Mai incearca.
khain.dev Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 Acum 5 ore, AntiExE a spus: Prietene Pwn este limbaj de programre si pawno este program pentru limbaju pwn https://www.compuphase.com/pawn/pawn.htm iti recomand sa te informezi inainte de a spune ceva in public, pwn un simplu format a fisierului, pawn e limbaj de programare si pawno e redactor.
Recommended Posts