khain.dev Posted February 13, 2021 Posted February 13, 2021 (edited) Culoarea neagra nu se leaga cu verde, doar intr-o structura minimala, cat despre skin, trebuie adaugat transparenta, dreptunghiul care e cu nume, nu este pozitionat perpendicular cu skinul, legat de butonul Register, recomand sa il centrezi si sa ii adaugi un dreptunghi ca la toate. Edited February 13, 2021 by khain.dev
wmarianw Posted February 14, 2021 Author Posted February 14, 2021 18 hours ago, khain.dev said: Culoarea neagra nu se leaga cu verde, doar intr-o structura minimala, cat despre skin, trebuie adaugat transparenta, dreptunghiul care e cu nume, nu este pozitionat perpendicular cu skinul, legat de butonul Register, recomand sa il centrezi si sa ii adaugi un dreptunghi ca la toate. defapt facusem asa, dar am uitat sa dau save , nu l-am facut pentru un anumit sv, doar am vrut sa vad cum imi iese =))
StrikerM Posted February 14, 2021 Posted February 14, 2021 @wmarianw Felicitari Ce inseamna cuvantul "Unic" este atunci cand Chestia / Obiectul / Idea / etc... nu exista in alta parte. Copii, nu mai veniti cu vorbe de "Am gamemode unic", nu exista asa ceva, la ora actuala totul este pe net. Aveti grija pe cine ajutati, majoritatea sunt caini.
khain.dev Posted February 16, 2021 Posted February 16, 2021 (edited) Acum 12 ore, AntiExE a spus: cat despre tine fapte nu vorbe ca iti este usor sa furi cv de cat sa faci Stiu ca nu trebuie sa dovedesc nimanui nimic, dar, o sa iti dau cateva Textdraw-uri desenate de mine Edited February 16, 2021 by khain.dev
comorasu_florin Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 Poti da add pe discord sunt dispus sa platesc o suma pentru niste TD Discord: Comorasu#7007 sau contact pe email [email protected] 2
wmarianw Posted February 18, 2021 Author Posted February 18, 2021 4 minutes ago, comorasu_florin said: Poti da add pe discord sunt dispus sa platesc o suma pentru niste TD Discord: Comorasu#7007 sau contact pe email [email protected] Accepta cererea.
comorasu_florin Posted February 18, 2021 Posted February 18, 2021 Acum 20 minute, wmarianw a spus: Accepta cererea. Gata.
Recommended Posts