Jump to content
  • 0

(cmd4life) Nimeni nu stie? Asa "mari scripteri" avem?

Question

Posted

Am un script al lui Yoshi de pe samp.com, care e aici tradus de Speederx, dar care nu face nimic  :angry:

Deci, problema e ca merge comanda, dialog_boxu se deschide ,selectez ceva si nimic !!

Stie careva vreo solutie? Sau care ar fi problema !!

ÃŽnainte de a va da cu parerea, cititi:

1. Am serverul trecut pe samp 0.3c (updatat)

2. Am multe fs-uri care merg... merg obiecte de gen: [pawn]PutRiotShieldOnArm[/pawn]

3. Acest script (al lui Yoshi) nu are probleme de compilare. Iar dialogid-u e unic, nu se repeta...

4. Folosesc Ladmin modificat de mine, dar n-am umblat la comenziile de tip /car /carcolour... etc.

5. Stiu faza cum ca, acest filterscript (YosVehCtrl.pwn) merge doar la vehiculele din gm" CreateVehicle (asta mi-a spus [gzs]stuntman  :huh:) si nu la cele spawnate cu comenzi de tip: /car ...dar am testat in joc si nu merge!

Nota: ÃŽn schimb merge perfect scriptu (compilat de pc-u meu) la un prieten Dani_Steptu ...care are un gm de roleplay (merge doar pe RPG?? -_-"). Ma intrebam dc. lui merge si mie nu?

Am încercat si pe cel original(netradus) ...aceasi poveste.

Se deschide dialogu, ma lasa sa selectez, dar nimic, nici capota deschisa nici faruri nush cum..nimic. 

Ce sa fac?!  :cry:

4 answers to this question

Recommended Posts

Posted

Si eu il am pe acesta, si imi mere tot perfect, nu imi face buguri la server, tot merge perfect merge si la vehicule spawnate cu /car, /v si din GM vehicule,

Incearcal pe cel original, sa vezi tot asa face, daca tot asa iseamna ca ii ceva bai de la tine ;) daca merge perfect cel original atunci ii problema cel modificat care nu poate sa stea in SV tau :D

F*ck everybody who want and who try to judge me for who I am, b*star*s !

Posted

Si eu il am pe acesta, si imi mere tot perfect, nu imi face buguri la server, tot merge perfect merge si la vehicule spawnate cu /car, /v si din GM vehicule,

Incearcal pe cel original, sa vezi tot asa face, daca tot asa iseamna ca ii ceva bai de la tine ;) daca merge perfect cel original atunci ii problema cel modificat care nu poate sa stea in SV tau :D

Ok, multumesc, am sa incerc, dar nu cred ca are rost pt. ca nu e modificat nimic (le-am comparat) decat limba, ca e pus pe lb. romana

Posted

Incearca;)

Am încercat, aceasi poveste, da-o încolo de trb :angry: cu scriptu lor cu tot :(

Vreo solutie? Nu e de la .pwn sunt aproape sigur...dar nush care e problema si de unde !

Sper sa mai citeasca careva topicu asta...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.