Raulik Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Va rog spunetimi cum sa scot acei bani adica sa nu mai apara deloc care mi arata cu albastru sub banii mei!! Ce trebuie sa ster din mod??
Mr.Sphirit Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Cauta aici : public OtherTimer()Si o sa iti apara asa :[pawn]format(string, sizeof(string),"$%d",PlayerInfo[pAccount]); TextDrawSetString(Texdraw-ul pe care il ai tu la bani, string);[/pawn]Si ai in gm ex Textdraw01 (acesta este numai pentru banii) il stergi de peste tot dar cu mare atentie sa nu stergi altceva si sa nu iti apara erori !
Raulik Posted April 23, 2011 Author Posted April 23, 2011 Deci sterg asta de tot?? [pawn] } format(string, sizeof(string),"$%d",PlayerInfo[pAccount]); TextDrawSetString(Textdraw51, string); if(CellTime > 0) { [/pawn]
CrystyaN Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 doar [pawn]format(string, sizeof(string),"$%d",PlayerInfo[pAccount]); TextDrawSetString(Textdraw51, string)[/pawn] :-?? si unde mai ai testdraw51
Question
Raulik
Va rog spunetimi cum sa scot acei bani adica sa nu mai apara deloc care mi arata cu albastru sub banii mei!! Ce trebuie sa ster din mod??
4 answers to this question
Recommended Posts