khain.dev Posted January 6, 2021 Report Share Posted January 6, 2021 (edited) Salut dragi utilizatori sa-mp.ro! Astazi, vreau sa va prezint un gamemode scris de mine timp de 8 ore, tin sa va aduc la cunostinta ca am intentia de a dezvolta acest gm si am scopul de a creea un rpg de calitate pentru voi. La momentul actual, exista doar sistema de inregistrare pe server. Caracteristici GM 900 de linii de cod Anticheat Nex-AC Pawn.CMD MySQL R-39 ( curand o sa il trec pe R-41-4 ) Structura modulara Sistem de inregistrare Parola E-mail Referal Nationalitate Varsta Sex Video Poze cu codul din gamemode *click* Descarcare Dropbox Google.Drive Baza de date new.sql *astept orice critica *daca doresti ca in acest gm sa fie o sistema anumita, atunci nu ai decat sa scrii un comentariu in aceasta tema UPDATE 07.01.2021 Autorizarea am trecut-o pe TextDraw A fost adaugat un spawn + mapping ( tin sa mentionez ca mapping-ul nu e facut de mine ) Probabil la ce am muncit cel mai mult ( SAMP VOICE ) Adaugata functia pentru a verifica daca jucatorul are instalat necesarul pentru SAMP VOICE + informare la logare Adaugata functia pentru a verifica daca jucatorul are activat sau chiar inexistenta microfonului + informare la logare Adaugata functia pentru informarea jucatorului ca poate folosi SAMP VOICE la logare Pentru ca sa functioneze acest plugin, aveti nevoie sa bagati cateva fisiere in folderul unde este instalata GTA:SA Ca sa functioneze acest plugin aveti nevoie de SAMPFUNCS , MOONLOADER, CLEO 4.1 DESCARCARE SAMPFUNCS MOONLOADER CLEO 4.1 gta sa.rar GAMEMODE 0.2.1 Descarca BAZA DE DATE new.sql Edited January 10, 2021 by Khain Developer Quote [ Anti Flood Pack ] / Click [ Pugb SA:MP ] Click / [ TD Autorizatie ] Click [ Created dm zone ] Click / [ Salvare vreme si timp ] Click / [ Statistica a serverului ] Click [ Sistema duel ] Click / [ TD Registrare/Autorizatie ] Click / [ Sistema kill/killed by ] Click [ Sistema data si ora ] Click / [ GM Anticheat ] Click / [ Schimbarea mersului ] Click [ Save Camera ] Click / [ Sitema Concurs ] Click / [ Projector pentru elicopter ] Click / [ DM Zona ] Click / [ Folosirea textelor lungi ] Click / [Khain RPG] Click / Antisobeit Click Link to comment Share on other sites More sharing options...
khain.dev Posted January 7, 2021 Author Report Share Posted January 7, 2021 UP Quote [ Anti Flood Pack ] / Click [ Pugb SA:MP ] Click / [ TD Autorizatie ] Click [ Created dm zone ] Click / [ Salvare vreme si timp ] Click / [ Statistica a serverului ] Click [ Sistema duel ] Click / [ TD Registrare/Autorizatie ] Click / [ Sistema kill/killed by ] Click [ Sistema data si ora ] Click / [ GM Anticheat ] Click / [ Schimbarea mersului ] Click [ Save Camera ] Click / [ Sitema Concurs ] Click / [ Projector pentru elicopter ] Click / [ DM Zona ] Click / [ Folosirea textelor lungi ] Click / [Khain RPG] Click / Antisobeit Click Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wreeper Posted January 7, 2021 Report Share Posted January 7, 2021 sunt chiar curios ce o sa iasa cand zici tu ca e gata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
khain.dev Posted January 7, 2021 Author Report Share Posted January 7, 2021 Acum 59 minute, Wreeper a spus: sunt chiar curios ce o sa iasa cand zici tu ca e gata Treptat, treptat, o sa il fac :d Quote [ Anti Flood Pack ] / Click [ Pugb SA:MP ] Click / [ TD Autorizatie ] Click [ Created dm zone ] Click / [ Salvare vreme si timp ] Click / [ Statistica a serverului ] Click [ Sistema duel ] Click / [ TD Registrare/Autorizatie ] Click / [ Sistema kill/killed by ] Click [ Sistema data si ora ] Click / [ GM Anticheat ] Click / [ Schimbarea mersului ] Click [ Save Camera ] Click / [ Sitema Concurs ] Click / [ Projector pentru elicopter ] Click / [ DM Zona ] Click / [ Folosirea textelor lungi ] Click / [Khain RPG] Click / Antisobeit Click Link to comment Share on other sites More sharing options...
khain.dev Posted January 7, 2021 Author Report Share Posted January 7, 2021 (edited) UPDATE 07.01.2021 Autorizarea am trecut-o pe TextDraw A fost adaugat un spawn + mapping ( tin sa mentionez ca mapping-ul nu e facut de mine ) Probabil la ce am muncit cel mai mult ( SAMP VOICE ) Adaugata functia pentru a verifica daca jucatorul are instalat necesarul pentru SAMP VOICE + informare la logare Adaugata functia pentru a verifica daca jucatorul are activat sau chiar inexistenta microfonului + informare la logare Adaugata functia pentru informarea jucatorului ca poate folosi SAMP VOICE la logare Pentru ca sa functioneze acest plugin, aveti nevoie sa bagati cateva fisiere in folderul unde este instalata GTA:SA Ca sa functioneze acest plugin aveti nevoie de SAMPFUNCS , MOONLOADER, CLEO 4.1 DESCARCARE SAMPFUNCS MOONLOADER CLEO 4.1 gta sa.rar GAMEMODE 0.2.1 Descarca Edited January 7, 2021 by Khain Developer Quote [ Anti Flood Pack ] / Click [ Pugb SA:MP ] Click / [ TD Autorizatie ] Click [ Created dm zone ] Click / [ Salvare vreme si timp ] Click / [ Statistica a serverului ] Click [ Sistema duel ] Click / [ TD Registrare/Autorizatie ] Click / [ Sistema kill/killed by ] Click [ Sistema data si ora ] Click / [ GM Anticheat ] Click / [ Schimbarea mersului ] Click [ Save Camera ] Click / [ Sitema Concurs ] Click / [ Projector pentru elicopter ] Click / [ DM Zona ] Click / [ Folosirea textelor lungi ] Click / [Khain RPG] Click / Antisobeit Click Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kira. Posted January 8, 2021 Report Share Posted January 8, 2021 (edited) gg.Ce planificari ai pt gm? Edited January 8, 2021 by Kira. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
khain.dev Posted January 8, 2021 Author Report Share Posted January 8, 2021 (edited) 1 oră în urmă, Kira. a spus: gg.Ce planificari ai pt gm? Mersi O sa il fac cat mai modern posibil din toate punctele de vedere, totusi pentru dezvoltare o sa am nevoie de o anumita critica, propuneri, si, chiar ajutor in cautarea unor erori etc. *vreau sa il adaptez si pt android Edited January 8, 2021 by Khain Developer Quote [ Anti Flood Pack ] / Click [ Pugb SA:MP ] Click / [ TD Autorizatie ] Click [ Created dm zone ] Click / [ Salvare vreme si timp ] Click / [ Statistica a serverului ] Click [ Sistema duel ] Click / [ TD Registrare/Autorizatie ] Click / [ Sistema kill/killed by ] Click [ Sistema data si ora ] Click / [ GM Anticheat ] Click / [ Schimbarea mersului ] Click [ Save Camera ] Click / [ Sitema Concurs ] Click / [ Projector pentru elicopter ] Click / [ DM Zona ] Click / [ Folosirea textelor lungi ] Click / [Khain RPG] Click / Antisobeit Click Link to comment Share on other sites More sharing options...
khain.dev Posted January 9, 2021 Author Report Share Posted January 9, 2021 In noua versiune va asteapta multe chestii noi Quote [ Anti Flood Pack ] / Click [ Pugb SA:MP ] Click / [ TD Autorizatie ] Click [ Created dm zone ] Click / [ Salvare vreme si timp ] Click / [ Statistica a serverului ] Click [ Sistema duel ] Click / [ TD Registrare/Autorizatie ] Click / [ Sistema kill/killed by ] Click [ Sistema data si ora ] Click / [ GM Anticheat ] Click / [ Schimbarea mersului ] Click [ Save Camera ] Click / [ Sitema Concurs ] Click / [ Projector pentru elicopter ] Click / [ DM Zona ] Click / [ Folosirea textelor lungi ] Click / [Khain RPG] Click / Antisobeit Click Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kira. Posted January 9, 2021 Report Share Posted January 9, 2021 (edited) 22 hours ago, Khain Developer said: Mersi O sa il fac cat mai modern posibil din toate punctele de vedere, totusi pentru dezvoltare o sa am nevoie de o anumita critica, propuneri, si, chiar ajutor in cautarea unor erori etc. *vreau sa il adaptez si pt android daca vrei iti pot da sugestii sau te pot ajuta in anumite buguri , dar cred ca esti mai experimentat decat mine , dar cum e vorba, unde sunt multi puterea creste :).Daca vrei imi pot da add Kira.#1337 , sau eventual , sa imi lasi un sv de discord al gamemode-ului Edited January 9, 2021 by Kira. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
N1kS Posted January 10, 2021 Report Share Posted January 10, 2021 Pare interesant. Mult succes! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Алин Интерлоп Posted January 10, 2021 Report Share Posted January 10, 2021 Are baza de date sau? Quote VIATA ESTE ALCATUITA DIN MARI VISE SI MICI SPERANTE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
khain.dev Posted January 10, 2021 Author Report Share Posted January 10, 2021 Acum 3 ore, N1kS a spus: Pare interesant. Mult succes! Mersi Quote [ Anti Flood Pack ] / Click [ Pugb SA:MP ] Click / [ TD Autorizatie ] Click [ Created dm zone ] Click / [ Salvare vreme si timp ] Click / [ Statistica a serverului ] Click [ Sistema duel ] Click / [ TD Registrare/Autorizatie ] Click / [ Sistema kill/killed by ] Click [ Sistema data si ora ] Click / [ GM Anticheat ] Click / [ Schimbarea mersului ] Click [ Save Camera ] Click / [ Sitema Concurs ] Click / [ Projector pentru elicopter ] Click / [ DM Zona ] Click / [ Folosirea textelor lungi ] Click / [Khain RPG] Click / Antisobeit Click Link to comment Share on other sites More sharing options...
khain.dev Posted January 10, 2021 Author Report Share Posted January 10, 2021 Acum 40 minute, Spartanul_Mondial a spus: Are baza de date sau? Mi se parea ca am bagat baza de date in arhiva cu gm-ul, insa, nu....mersi ca mi-ai zis ( am adaugat baza de date in topic ) Quote [ Anti Flood Pack ] / Click [ Pugb SA:MP ] Click / [ TD Autorizatie ] Click [ Created dm zone ] Click / [ Salvare vreme si timp ] Click / [ Statistica a serverului ] Click [ Sistema duel ] Click / [ TD Registrare/Autorizatie ] Click / [ Sistema kill/killed by ] Click [ Sistema data si ora ] Click / [ GM Anticheat ] Click / [ Schimbarea mersului ] Click [ Save Camera ] Click / [ Sitema Concurs ] Click / [ Projector pentru elicopter ] Click / [ DM Zona ] Click / [ Folosirea textelor lungi ] Click / [Khain RPG] Click / Antisobeit Click Link to comment Share on other sites More sharing options...
Алин Интерлоп Posted January 11, 2021 Report Share Posted January 11, 2021 Ai un +1 Quote VIATA ESTE ALCATUITA DIN MARI VISE SI MICI SPERANTE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
khain.dev Posted January 11, 2021 Author Report Share Posted January 11, 2021 Acum 2 ore, Spartanul_Mondial a spus: Ai un +1 Mersi Quote [ Anti Flood Pack ] / Click [ Pugb SA:MP ] Click / [ TD Autorizatie ] Click [ Created dm zone ] Click / [ Salvare vreme si timp ] Click / [ Statistica a serverului ] Click [ Sistema duel ] Click / [ TD Registrare/Autorizatie ] Click / [ Sistema kill/killed by ] Click [ Sistema data si ora ] Click / [ GM Anticheat ] Click / [ Schimbarea mersului ] Click [ Save Camera ] Click / [ Sitema Concurs ] Click / [ Projector pentru elicopter ] Click / [ DM Zona ] Click / [ Folosirea textelor lungi ] Click / [Khain RPG] Click / Antisobeit Click Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marian Questez Posted January 12, 2021 Report Share Posted January 12, 2021 Ceva imi spune ca , cand se va deschide acest server va bubuii samp-ul romanesc ! Mult succes in continuare ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
khain.dev Posted January 14, 2021 Author Report Share Posted January 14, 2021 La 12.01.2021 la 4:26, Marian Questez a spus: Ceva imi spune ca , cand se va deschide acest server va bubuii samp-ul romanesc ! Mult succes in continuare ! Sunt si eu de parerea asta Mersi mult! Quote [ Anti Flood Pack ] / Click [ Pugb SA:MP ] Click / [ TD Autorizatie ] Click [ Created dm zone ] Click / [ Salvare vreme si timp ] Click / [ Statistica a serverului ] Click [ Sistema duel ] Click / [ TD Registrare/Autorizatie ] Click / [ Sistema kill/killed by ] Click [ Sistema data si ora ] Click / [ GM Anticheat ] Click / [ Schimbarea mersului ] Click [ Save Camera ] Click / [ Sitema Concurs ] Click / [ Projector pentru elicopter ] Click / [ DM Zona ] Click / [ Folosirea textelor lungi ] Click / [Khain RPG] Click / Antisobeit Click Link to comment Share on other sites More sharing options...
khain.dev Posted January 15, 2021 Author Report Share Posted January 15, 2021 Mi-au scris multi ca au probleme cu baza de date, va las mai jos un fix, ca sa nu mai aveti probleme. new.sql Quote [ Anti Flood Pack ] / Click [ Pugb SA:MP ] Click / [ TD Autorizatie ] Click [ Created dm zone ] Click / [ Salvare vreme si timp ] Click / [ Statistica a serverului ] Click [ Sistema duel ] Click / [ TD Registrare/Autorizatie ] Click / [ Sistema kill/killed by ] Click [ Sistema data si ora ] Click / [ GM Anticheat ] Click / [ Schimbarea mersului ] Click [ Save Camera ] Click / [ Sitema Concurs ] Click / [ Projector pentru elicopter ] Click / [ DM Zona ] Click / [ Folosirea textelor lungi ] Click / [Khain RPG] Click / Antisobeit Click Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marian Questez Posted January 26, 2021 Report Share Posted January 26, 2021 On 1/15/2021 at 9:13 AM, Khain Developer said: Mi-au scris multi ca au probleme cu baza de date, va las mai jos un fix, ca sa nu mai aveti probleme. new.sql 1.53 kB · 3 downloads Asteptam update-uri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi.rpg Posted January 29, 2021 Report Share Posted January 29, 2021 salut cum bag voiche chat in gm de samp al tau ma ajuti te rog frumos vr sa cincep cu gm tau si sal fac cat pot de fain Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
khain.dev Posted January 29, 2021 Author Report Share Posted January 29, 2021 Acum 2 ore, Adi.rpg a spus: salut cum bag voiche chat in gm de samp al tau ma ajuti te rog frumos vr sa cincep cu gm tau si sal fac cat pot de fain Voice Chat deja este instalat si setat in acest gm. Quote [ Anti Flood Pack ] / Click [ Pugb SA:MP ] Click / [ TD Autorizatie ] Click [ Created dm zone ] Click / [ Salvare vreme si timp ] Click / [ Statistica a serverului ] Click [ Sistema duel ] Click / [ TD Registrare/Autorizatie ] Click / [ Sistema kill/killed by ] Click [ Sistema data si ora ] Click / [ GM Anticheat ] Click / [ Schimbarea mersului ] Click [ Save Camera ] Click / [ Sitema Concurs ] Click / [ Projector pentru elicopter ] Click / [ DM Zona ] Click / [ Folosirea textelor lungi ] Click / [Khain RPG] Click / Antisobeit Click Link to comment Share on other sites More sharing options...
wmarianw Posted January 30, 2021 Report Share Posted January 30, 2021 Interesant, +1. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
khain.dev Posted February 3, 2021 Author Report Share Posted February 3, 2021 La 31.01.2021 la 0:21, wmarianw a spus: Interesant, +1. Mersi Quote [ Anti Flood Pack ] / Click [ Pugb SA:MP ] Click / [ TD Autorizatie ] Click [ Created dm zone ] Click / [ Salvare vreme si timp ] Click / [ Statistica a serverului ] Click [ Sistema duel ] Click / [ TD Registrare/Autorizatie ] Click / [ Sistema kill/killed by ] Click [ Sistema data si ora ] Click / [ GM Anticheat ] Click / [ Schimbarea mersului ] Click [ Save Camera ] Click / [ Sitema Concurs ] Click / [ Projector pentru elicopter ] Click / [ DM Zona ] Click / [ Folosirea textelor lungi ] Click / [Khain RPG] Click / Antisobeit Click Link to comment Share on other sites More sharing options...
wmarianw Posted February 10, 2021 Report Share Posted February 10, 2021 3 hours ago, AntiExE said: gunoiule vezi ca sterg cu tine pe jos nu ti am zis ca ai interdictie pe forum? Eu zic sa pleci, numai cu hate dai, nu iti convine ceva fa singur si lasa-i pe ceilalti care fac altceva. Ai AntiExE Semnat Sefu Meu =)))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
khain.dev Posted February 10, 2021 Author Report Share Posted February 10, 2021 Acum 10 ore, AntiExE a spus: gunoiule vezi ca sterg cu tine pe jos nu ti am zis ca ai interdictie pe forum? Nu prea inteleg ce ai dorit sa spui, probabil din cauza ca esti agramat si incurci subiect cu predicat, dar, astept un raspuns cu mai multe detalii. Quote [ Anti Flood Pack ] / Click [ Pugb SA:MP ] Click / [ TD Autorizatie ] Click [ Created dm zone ] Click / [ Salvare vreme si timp ] Click / [ Statistica a serverului ] Click [ Sistema duel ] Click / [ TD Registrare/Autorizatie ] Click / [ Sistema kill/killed by ] Click [ Sistema data si ora ] Click / [ GM Anticheat ] Click / [ Schimbarea mersului ] Click [ Save Camera ] Click / [ Sitema Concurs ] Click / [ Projector pentru elicopter ] Click / [ DM Zona ] Click / [ Folosirea textelor lungi ] Click / [Khain RPG] Click / Antisobeit Click Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts