Pitbul97 Posted December 31, 2020 Posted December 31, 2020 (edited) Am nevoie de un scripter sa ma ajute sa urc un GM pe Host pentru ca eu am incercat sa il urc de multe metode si imi da erori. ma gandesc ca poate gresesc eu un pas. ori gresesc la date in GM sql_host etc, ori server.cfg, ori Pluginele nu merg bine. Edited December 31, 2020 by Pitbul97
0 Kira. Posted January 6, 2021 Posted January 6, 2021 On 12/31/2020 at 3:51 PM, Pitbul97 said: Am nevoie de un scripter sa ma ajute sa urc un GM pe Host pentru ca eu am incercat sa il urc de multe metode si imi da erori. ma gandesc ca poate gresesc eu un pas. ori gresesc la date in GM sql_host etc, ori server.cfg, ori Pluginele nu merg bine. bun , multi gresesc atunci cand pun pluginile in server.cfg , uita-te la mysql.so , incearca sa pui mysql_static.so , iti voi da un tutorial mai jos daca nici asa nu reusesti da mi add pe dis , dar dupa ce ai incercat .
Question
Pitbul97
Am nevoie de un scripter sa ma ajute sa urc un GM pe Host pentru ca eu am incercat sa il urc de multe metode si imi da erori.
ma gandesc ca poate gresesc eu un pas.
ori gresesc la date in GM sql_host etc, ori server.cfg, ori Pluginele nu merg bine.
Edited by Pitbul971 answer to this question
Recommended Posts