usera6hkn9975gb Posted December 7, 2020 Posted December 7, 2020 Salut membrii de pe aceasta comunitate. am o intrebare. Cum as putea rotunji un textdraw la un capat? de ex: pe TDEditor 1.19 / 1.18 Cand eram mic, eram mare zdreanta Eu fut*am femei, vara miu umbla prin casa Discord: ㍿ Luca лол㍿ツ#5482 Sunt de moda veche inca mai cred in Respect!
0 khain.dev Posted December 7, 2020 Posted December 7, 2020 E un simplu patrat, si, la capete are 2 cercuri, cercurile se creaza cu LD_BEAT:CHIT 1
0 khain.dev Posted December 7, 2020 Posted December 7, 2020 Daca vrei, iti pot face un telefon cu ce doresti tu 1
0 usera6hkn9975gb Posted December 7, 2020 Author Posted December 7, 2020 Acum 14 minute, Khain Developer a spus: E un simplu patrat, si, la capete are 2 cercuri, cercurile se creaza cu LD_BEAT:CHIT Multumesc mult! Cand eram mic, eram mare zdreanta Eu fut*am femei, vara miu umbla prin casa Discord: ㍿ Luca лол㍿ツ#5482 Sunt de moda veche inca mai cred in Respect!
0 khain.dev Posted December 7, 2020 Posted December 7, 2020 Chiar acum, Luca.sex a spus: Multumesc mult! Cu placere
Question
usera6hkn9975gb
Salut membrii de pe aceasta comunitate. am o intrebare. Cum as putea rotunji un textdraw la un capat? de ex:
pe TDEditor 1.19 / 1.18
Cand eram mic, eram mare zdreanta Eu fut*am femei, vara miu umbla prin casa
Discord: ㍿ Luca лол㍿ツ#5482
Sunt de moda veche inca mai cred in Respect!
5 answers to this question
Recommended Posts