Jump to content

SAMP.GFZONE.RO- Redeschidere 1 decembrie 2020 !


ValyYellow

Recommended Posts

                                                                    samp-gfz-2020.png

 

GFZone România

Informații generale:

 

Informații despre server:

GFZONE România și-a propus să readucă distracția anilor trecuți de pe modul GodFather. Comunitatea își propune să implementeze cât mai multe sisteme atractive, însă să fie într-un mod cât mai GodFather. Forumul comunității este deschis, însă serverul se va redeschide în data de 01.12.2020 la ora 20:00.

Mai multe puteți descoperii chiar voi singuri pe platformele comunității și intrând pe server la deschidere.

 *De ce GFZONE?:

-Aceasta comunitate are in prezent 905 Membri (fara boti), usor atingand pragul de 1.000 in scurt timp credem noi.
--Vreau sa va mai spun ca nu este deloc usor ce vom reconstrui si ca vom avea nevoie din timpul fiecarui player pentru a mai pune aceasta veche si frumoasa comunitate pe picioare.

*Cand va fi marea deschidere GFZONE?:

-Marea deschidere va fi pe 1 Decembrie 2020.

*De ce atunci?:

-Deoarece am stabilit impreuna cu staff-ul GFZONE ca ne trebuie timp sa putem finaliza tot ce inseamna gamemode / panel / forum / paginile de fb/dis/ig/youtube s.a. + vom avea un impact mai mare in acea perioada deoarece vin sarbatorile si vor fi mai putini cu facultati / scoli , etc.

*Modificari aduse forumului:

-Vreau sa va instiintez pe toti membri comunitatii ca forumul a suportat mici modificari / schimbari / eliminari deoarece va trebui sa ne schimbam rutina trecuta si sa adaptam serverul de SAMP dupa gamemode-ul nostru actual si sa-l facem cat mai bun posibil in conditii de 2020.

*Ce a fost scos/sters ?:

-Pai avand in vedere ca noi vom avea un panel bun din toate punctele de vedere ( si nu cele de 10-15euro ) am considerat ca unele topicuri nu isi mai au rostul chiar daca aveau un rol anume pe acest forum si creau activitate + postari noi zilnice.
-A fost scos topicul:
(Reclamatii - se vor putea reclama pe panel membri pentru orice tip , factiune , staff , general , etc )
(Cereri UnBan - se vor putea face cereri unban direct de pe panel )
(Lista membrilor din Staff - se vor putea vedea pe panel )
(Lista membrilor din Factiuni - se vor putea vedea pe panel )
(Raportare Buguri - se vor putea crea ''Tickete'' pe panel , dar vom lasa totusi si acest topic pe forum pana reglam totul cum trebuie si iesim din zona de BETA )

Si multe altele ce tin de PANEL, altii deja cunoasteti cum sta treaba cu un panel de SAMP.

*Despre fostul GM si actualul GM:

-Stim cu totii ca in 2019 a fost o asa zisa '' tentativa '' de redeschidere GFZONE, dar noi va putem spune ca de aceasta data nu vom mai da gres si speram sa fie ceva de durata.
-Fostul GameMode, a fost unul mai complex ( construit de Empyem si CoCo ) dar noi ne vom mai complica cu acele sisteme vechi si de proasta calitate.
-Actualul GameMode, va avea in componenta lui sisteme 2020 ( mai mult sau mai putin inspirate ) din fostul GM deoarece nu vrem sa-l ducem spre calea RPG-ului.


*Despre FORUM si Roluri:

-Aici am vrut sa ajung, am fost nevoit sa dau un (reset) sa i spun asa, tuturor rolurilor existente din 2019 .
-Rolurile/Grupurile de Leaders / Staff SA:MP / Admins / Scripter / Global-Moderator / etc , etc au fost resetate complet.
-Grupurile vor ramane aceleasi, nu se vor schimba permisii / culori , absolut nimic.
-Membri care au facut parte din grupul *Legends* le-am lasat rolul deoarece n-am vrut sa le stric onoarea a ceea ce a fost mai de mult.

*Componentele noului PANEL GFZ:

-Acest panel a fost votat in 2020 la 4.8* din 5* .
-Serviciile oferite de catre firma panel-ului sunt urmatoarele :
Quote:
7.2+ PHP version
Login system in header
Search system in header
IP Verification at login
Server statistics
Account TAG functions
Faction applications
Faction logs display
Popup GPS of properities
Unban applications
Right-click protection
Render time
Admin protection
Clans display and manage
Complaints on categories
Ticket system by category
Editable faction logs
TAG shown system
Leader panel
Dynamic fields on applications
Suspend account
Profile sanctions
Admin panel
Admin tools on profile(Ban/Reset fields/Warn)
Changable email by admin
Notification system
SQL/XSS Protected
Pagination
Clan leader functions
Manage all comments
Automatically donation system
Profile edit*Incheiere:

-In final, am ajuns sa inchei si sa va spun ca sunt mai nerabdator ca voi sa deschidem acest server GodFather si sa stabilim cu totii atributii / sa participam la un wanted seara / sa participam la un war de la ora 21 pe timp de iarna / sa participam la diverse eventuri organizate de staff / sa participam pe GFZONE asa cum era o data !
-Doritorii care vor sa ne acorde o mana de ajutor la inceput, vor avea o bulina alba la Aplicatia de STAFF.

     

 

 

Edited by ValyYellow
edit
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
On 12/24/2020 at 5:21 PM, axelutz said:

Aplicatii helper [ON]: http://gfzone.ro./forum/viewforum.php?f=82

 

 

ne-am strans ceva veterani de jucam din 2009-2010, daca vreti un joc frumos si un server godfather ca pe vremurile de mult apuse cu accent foarte mare pe war/turf si fara boti, va asteptam!

Din pacate serverul nu este nici macar 1% din ce era inainte, gamemode invechit, lipsa de investitii, lipsa de interes, multe deschideri fail.

E dragut ca incercati sa il inviati dar exista un singur server Godfather care conteaza, are si el topic in sectiunea asta.

userbar6.jpg
Link to comment
Share on other sites

La 28.12.2020 la 19:48, SiNuS a spus:

Din pacate serverul nu este nici macar 1% din ce era inainte, gamemode invechit, lipsa de investitii, lipsa de interes, multe deschideri fail.

E dragut ca incercati sa il inviati dar exista un singur server Godfather care conteaza, are si el topic in sectiunea asta.

stiu serverul prea bine, am fost administrator acolo pe forum si admin ceva timp =))) nu stiu ce sa zic... din 60-70 de playeri, 30-40 sunt boti pe acel godfather care zici tu ca conteaza...

 

 

pe gfzone sunt 80-90, mai dai de playeri pe harta macar =)) da, intr-adevar, nu mai este ce a fost dar poate intr-o zi va avea din nou zile de glorie

Link to comment
Share on other sites

On 1/1/2021 at 11:54 PM, axelutz said:

stiu serverul prea bine, am fost administrator acolo pe forum si admin ceva timp =))) nu stiu ce sa zic... din 60-70 de playeri, 30-40 sunt boti pe acel godfather care zici tu ca conteaza...

 

 

pe gfzone sunt 80-90, mai dai de playeri pe harta macar =)) da, intr-adevar, nu mai este ce a fost dar poate intr-o zi va avea din nou zile de glorie

Nu are rost sa ne contrazicem tinand cont ca vrei sa comparam un server deschis de ani buni de zile , uptime 100% , stabil , cu unul parolat in momentul de fata, 4-5 deschideri fail la activ. Eu pot sa vin cu dovezi , cu jucatorii activi la ora de varf, statistici etc + o multime de poze si filmulete din eventuri , la ce ora vrei tu.

pe gfzone 80-90 ? au fost maxim 50 la deschidere si apoi au inceput sa scada pana la 2-3 online, despre ce vorbim :))

userbar6.jpg
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Din pacate, staff-ul trecut nu a fost capabil sa isi duca misiunea la bun sfarsit asa ca am plecat din nou la drum, se lucreaza la gamemode-ul cu care a fost inchis serverul ( godfather cu putin rpg si economie mica ) insa urmatoarele update-uri ce vor urma inainte de redeschiderea serverului, il vor face unul dintre cele mai atragatoare din punct de vedere al sistemelor, o sa postam aici ulterior despre ce vorbim :P vom pleca cu un staff nou, ales din playerii vechi dar si cei noi vor avea sansa lor la deschidere sa se alature noua! Estimam undeva la 60-80-100 de playeri la deschidere minim.


Momentan daca aveti sugestii pentru server, va asteptam aici cu o ideile voastre, vrem sa lasam playerii sa vina cu idei de dezvoltare a serverului si sa ne spuna exact cum le-ar placea sa arate serverul! Urmeaza sa se investeasca ceva bani in gm, merita o sansa macar sa urmariti update-urile.

Ty!

 

Edited by axelutz
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.