r3f13x Posted August 5, 2020 Report Share Posted August 5, 2020 Salut. am si eu o problema. Cand dau /vpark la o masina din factiune ia nu salveaza culoare sau locatia. Si cand creez nu o salveaza in DB. Cand dau deleteveh zice ca a sters acel vehicle dar ramnustiuane pe server. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 usera6hkn9975gb Posted August 5, 2020 Report Share Posted August 5, 2020 comanda cv ms Quote Cand eram mic, eram mare zdreanta Eu fut*am femei, vara miu umbla prin casa Discord: ㍿ Luca лол㍿ツ#5482 Sunt de moda veche inca mai cred in Respect! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 r3f13x Posted August 5, 2020 Author Report Share Posted August 5, 2020 (edited) Acum 2 ore, LucaPawnL a spus: comanda cv msNew Text Document.txt Ai notepad cu comenzile. Acuma imi salveaza masinile dar cand am creat un inf in lspd ia nu apare pe server. de parca e invizibila. si cand am creat un bullet inf-ul a aparut pe server dar bullet-ul a disparut. Edited August 5, 2020 by r3f13x2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
r3f13x
Salut. am si eu o problema.
Cand dau /vpark la o masina din factiune ia nu salveaza culoare sau locatia.
Si cand creez nu o salveaza in DB.
Cand dau deleteveh zice ca a sters acel vehicle dar ramnustiuane pe server.
2 answers to this question
Recommended Posts