Jump to content
Autentificarea cu Google și Facebook nu mai este disponibilă. ×

Recommended Posts

Posted (edited)

Salutari. Dupa cum spune si titlul caut cativa oameni care sa ma ajute sa testez anumite lucruri. Sa cunoasca SA:MP si cateva chestii de baza, sa stie sa isi bage nasul in comenzi si sa 'abuzeze' controlat de ele. Am 22 de ani, nu doresc copii. Scriptez de aproape un an (adunat), joc de pe vremea gf-zone-ului, m-am apucat de SA:MP la infiintarea pronion-ului. ~2012, 2013. Am fost admin 1 acolo, iar dupa aia am incetat sa mai activez in domeniul SA:MP. Am luat o pauza de 5, ba chiar 6 ani.  Dovada vechimii mele: 

Spoiler

Sunt dispus sa ofer de la admin 2 sau 3 in jos + lideri. Nu exista desfiintarea comunitatii din punctul meu de vedere. Eu platesc lunar hostul server-ului + forumul de aproape 6 luni, si nu joaca nici naiba pe server.

Nu sunt geniul scripterilor, dar nici paleta. Daca nu pot primi ajutor din alte parti, o voi face eu singur atunci. Orice se poate. Am deja co-fondator (admin 6) si admin 5.

Discord: hope#2698

Edited by [emy]