Jump to content
Autentificarea cu Google și Facebook nu mai este disponibilă. ×
  • 0

Problema Salvare Sisteme In Baza De Date

Question

Posted (edited)

Salut am inceput sa lucrez pe un gamemode b-hood cu ceva mai multe bug-uri am rezolvat 50% din ele dar momentan nu reusesc sa gasesc problema la acest bug.Daca intru in joc si imi fac masina rainbow vip vip plus  si  stage si asa.In baza de date nu se modifica ca masina ar avea rainbow sau vip si viteza nu se modifica cand ii faci stage si nu imi pot da seama de unde e problema si de ce nu se modifica.Dar problema e ca daca modific din baza de date ca masina ar avea ramane salvat.Daca Aveti idee de unde e problema reply (Daca vrea cineva sa se uite mai in de aproape Discord-ul Meu Inferno  Zone | YouTube#5746 Si va pot oferi ip de la server sa vedeti)

Edited by InfernoZone

1 answer to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

iti sugerez sa cauti textul acela unde iti upgradezi masina la vip+ trb sa fie un text pe chat cauta l si uita te daca are macar o linie undeva care ar pute aduce la salvarea vip+ in baza de date