CheaTer Posted June 3, 2020 Posted June 3, 2020 Cloudserver.ro este o firma care ofera gazduire dedicata ! site: https://cloudserver.ro/ De ce sa alegi CloudServer.ro ? ~ Deoarece avem o gazduire dedicata si o protectie de inalta clasa. ~ Deoarece oferim support tehnic pe toate serviciile pe care le oferim. ~ Deoarece viteza noastra fata de alte firme se simte. ~ Deoarece stam oricand la dispozitia voastra pentru a va raspunde la nelamuriri pe live chat! Mai jos v-am lasat niste poze cu serviciile pe care le oferim ! Migreaza serviciul tau la noi si benifeciezi de 50% reducere ! Daca comanzi host de SA:MP noi beneficiezi de: - Instalare Gamemode - Instalare Panel - Instalare Forum - Support pentru bug-fix-uri. Suntem deschisi pentru parteneriate si sponsorizari, pentru mai multe detalii ne puteti scrie pe [email protected] ! Dovada licente : CUPON 10% REDUCERE : 10JOCURI
sMok3 ;x Posted June 3, 2020 Posted June 3, 2020 UP! Recomand ! Este firma serioasa ! Am luat un host sa-mp de la ei si merge chiar bine ! 1 Contact: PM Reply Discord: SmoKey#1025
CheaTer Posted June 4, 2020 Author Posted June 4, 2020 16 hours ago, sMok3 ;x said: UP! Recomand ! Este firma serioasa ! Am luat un host sa-mp de la ei si merge chiar bine ! Multumim !
Recommended Posts