K0hL Posted May 17, 2020 Posted May 17, 2020 Salut ! Cum as putea sa fac o comanda ce se da restart la server si gamemode gen ? Pentru ca eu n am acces la dashboard si are doar un prieten care nu e activ cand vreau eu. Daca pot face , daca ma poate ajuta cineva
zNx[] Posted May 17, 2020 Posted May 17, 2020 (edited) Quote 1: Daca comenzile tale sunt pe ycmd lasi ycmd, daca nu, schimba cu CMD. Creezi variabila new RestartTime; 2: Creezi comanda asta: YCMD:restart(playerid, params[], help) { if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] < 6) return SCM(playerid, COLOR_WHITE, AdminOnly); new time, string[180]; if(sscanf(params, "i", time)) return SCM(playerid,COLOR_GREY, "{FFFF00}Syntaxa: {FFFFFF}/restart <timp in minute>"); format(string, sizeof(string), "(( Admin %s: {FF9696}Urmeaza un restart in %d ore (%d minute). {A9C4E4}))", GetName(playerid), time/60, time); SCMTA(COLOR_CLIENT, string); RestartTime = time*60; return 1; } 3.Te duci la un timer de 1000 de milisecunde din Gamemode-ul tau, poti cauta daca ai task "[1000]", si o sa te duca la timer, sau il poti gasii singur la ongamemodeinit, dupa care adaugi asta. new znxtext[126]; if(RestartTime >= 1) { RestartTime--; if(RestartTime <= 60) { format( znxtext, sizeof(znxtext), "~w~Urmeaza un restart in~n~~r~%d secunde", RestartTime); GameTextForAll( znxtext, 1100, 4 ); } } if(RestartTime == 3) { foreach(Player, i) { if(IsPlayerLogged[i] == 1 && PlayerInfo[i][pAdmin] < 7) KickEx(i); } } if(RestartTime == 0) GameModeExit(); } Sunt 99% sigur ca folosesti un gamemode tip bigzone/burned cv de la saints, asa ca nu mai are rost sa iti definesc unele functii cum ar fii AdminOnly sau IsPlayerLogged, iar daca 1% ma insel, dai un reply si ti le definesc. Edited May 17, 2020 by zNx[]
CosminAK47 Posted May 17, 2020 Posted May 17, 2020 Acum 12 minute, K0hL a spus: Salut ! Cum as putea sa fac o comanda ce se da restart la server si gamemode gen ? Pentru ca eu n am acces la dashboard si are doar un prieten care nu e activ cand vreau eu. Daca pot face , daca ma poate ajuta cineva CMD:restart(playerid, params[]) { if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] < 6) return true; GameModeExit(); return true; } 1 YouTube : Click Discord : CosminAK47#8524
K0hL Posted May 17, 2020 Author Posted May 17, 2020 15 minutes ago, zNx[] said: Sunt 99% sigur ca folosesti un gamemode tip bigzone/burned cv de la saints, asa ca nu mai are rost sa iti definesc unele functii cum ar fii AdminOnly sau IsPlayerLogged, iar daca 1% ma insel, dai un reply si ti le definesc. ce problema ar fi? adica sunt erori multe probabil si nu mi le arata , se "compileaza" instant fara sa bage si in .amx, ce i de facut? ai discord?
xSayx Posted May 22, 2020 Posted May 22, 2020 Verifica mai bine, unde ai modificat, poate ai facut ceva gresit, si de asta nu-ti mai arata.
Recommended Posts