Jump to content

Question

Posted

Salut!

Cand compilez imi da eroarea aceasta : (16360) : error 029: invalid expression, assumed zero

Aceasta e linia :

AddStaticPickup(1239, 2, SBizzInfo[h][SbEntranceX], SBizzInfo[h][SbEntranceY], SBizzInfo[h][SbEntranceZ]);

11 answers to this question

Recommended Posts

• 1
Posted

Inlocuieste linia cu: `AddStaticPickup(1239, 23, SBizzInfo[h][sbEntranceX], SBizzInfo[h][sbEntranceY], SBizzInfo[h][sbEntranceZ]);`
SbEntrance trebuie sa fie cu 's' mic. :)

Discord:
! Akan !#6675

• 1
Posted
Acum 3 minute, AuRiCa229 a spus:

Am schimbat linia cu cea de la tine si tot aceeasi eroare imi da

te ajut cand termin orele da-mi add pe discord Valy#4110

• Upvote 1
  • 0
Posted
1 oră în urmă, AuRiCa229 a spus:

Salut!

Cand compilez imi da eroarea aceasta : (16360) : error 029: invalid expression, assumed zero

Aceasta e linia :

AddStaticPickup(1239, 2, SBizzInfo[h][SbEntranceX], SBizzInfo[h][SbEntranceY], SBizzInfo[h][SbEntranceZ]);

AddStaticPickup(model, type, Float:X, Float:Y, Float:Z, virtualworld); functia originala

AddStaticPickup(1239, 2, SBizzInfo[h][SbEntranceX], SBizzInfo[h][SbEntranceY], SBizzInfo[h][SbEntranceZ], 0);

ai uitat sa pui dupa SBizzInfo[h][SbEntranceZ] o virgula si virtual world

• 0
Posted
1 oră în urmă, _Valy_ a spus:

AddStaticPickup(model, type, Float:X, Float:Y, Float:Z, virtualworld); functia originala

AddStaticPickup(1239, 2, SBizzInfo[h][SbEntranceX], SBizzInfo[h][SbEntranceY], SBizzInfo[h][SbEntranceZ], 0);

ai uitat sa pui dupa SBizzInfo[h][SbEntranceZ] o virgula si virtual world

Aceeasi eroare imi da

• 0
Posted (edited)
Acum 8 minute, AuRiCa229 a spus:

Aceeasi eroare imi da

arata unde este problema in gamemode trimite comanda sau functia

Edited by _Valy_
completare
  • 0
Posted

if(SBizzInfo[h][sbOwned] == 1)
        {
               format(string, sizeof(string), "{FFFFFF} %s \n {ADFF2F} sBiz : {FFFFFF} %d \n {ADFF2F} Acest Business este de vanzare \n {ADFF2F} Pret: {FFFFFF} $%d \n  {ADFF2F}Level : {FFFFFF} %d \n {ADFF2F} Pentru a cumpara acest Business tasteaza {FFFFFF} /buybiz",SBizzInfo[h][sbMessage],h,SBizzInfo[h][sbBuyPrice],SBizzInfo[h][sbLevelNeeded]);
            Create3DTextLabel(string,0x8361FFFF,SBizzInfo[h][sbEntranceX], SBizzInfo[h][sbEntranceY], SBizzInfo[h][sbEntranceZ]+1,15,0,1);
->            AddStaticPickup(1239, 2, SBizzInfo[h][SbEntranceX], SBizzInfo[h][SbEntranceY], SBizzInfo[h][SbEntranceZ], 0);
            pickups++;
        }

• 0
Posted
Acum 25 minute, _Valy_ a spus:

arata unde este problema in gamemode trimite comanda sau functia

.

• 0
Posted
Acum 19 minute, AuRiCa229 a spus:

{
               format(string, sizeof(string), "{FFFFFF} %s \n {ADFF2F} sBiz : {FFFFFF} %d \n {ADFF2F} Acest Business este de vanzare \n {ADFF2F} Pret: {FFFFFF} $%d \n  {ADFF2F}Level : {FFFFFF} %d \n {ADFF2F} Pentru a cumpara acest Business tasteaza {FFFFFF} /buybiz",SBizzInfo[h][sbMessage],h,SBizzInfo[h][sbBuyPrice],SBizzInfo[h][sbLevelNeeded]);
            Create3DTextLabel(string,0x8361FFFF,SBizzInfo[h][sbEntranceX], SBizzInfo[h][sbEntranceY], SBizzInfo[h][sbEntranceZ]+1,15,0,1);
->            AddStaticPickup(1239, 2, SBizzInfo[h][SbEntranceX], SBizzInfo[h][SbEntranceY], SBizzInfo[h][SbEntranceZ], 0);
            pickups++;
        }

si ce este mai sus de if(SBizzInfo[h][sbOwned] == 1)

• 0
Posted
Chiar acum, _Valy_ a spus:

si ce este mai sus de if(SBizzInfo[h][sbOwned] == 1)

for(new h = 0; h < sizeof(BizzInfo); h++)
    {
        if(BizzInfo[h][bOwned] == 0)
        {
            new string[1536]
            //format(string, sizeof(string), "[Bizz de vanzare]\n$ %d\n {00FF00}Proprietar: %s\n {00FF00}Level: %d\n {00FF00}Descriere: %s",BizzInfo[h][bBuyPrice], BizzInfo[h][bOwned], BizzInfo[h][bLevelNeeded],BizzInfo[h][bDescription]);
            format(string, sizeof(string), "{ADFF2F}%s \n {ADFF2F}Acest Business este de vanzare \n {ADFF2F} Biz:{FFFFFF} %d \n {ADFF2F}Pret:{FFFFFF} $%d  \n {ADFF2F}Level :{FFFFFF} %d \n {ADFF2F}Pentru a cumpara Business tasteaza {FFFFFF}/buybiz",BizzInfo[h][bMessage],h,BizzInfo[h][bBuyPrice],BizzInfo[h][bLevelNeeded]);
            bizsale = Create3DTextLabel(string,0x8361FFFF,BizzInfo[h][bEntranceX], BizzInfo[h][bEntranceY], BizzInfo[h][bEntranceZ]+1,15,0,1);
            AddStaticPickup(1272, 2, BizzInfo[h][bEntranceX], BizzInfo[h][bEntranceY], BizzInfo[h][bEntranceZ]);
            pickups++;
        }
        if(BizzInfo[h][bOwned] == 1)
        {
            format(string, sizeof(string), "{FFFFFF} %s \n {ADFF2F}Biz : {FFFFFF} %d \n {ADFF2F}Proprietar :{FFFFFF} %s \n {ADFF2F}Mancator de bani :{FFFFFF} %s \n {ADFF2F}Intrarea :{FFFFFF} $%d \n {ADFF2F}Pentru a intra tasteaza {FFFFFF}/enter",BizzInfo[h][bMessage],h,BizzInfo[h][bOwner],BizzInfo[h][bExtortion],BizzInfo[h][bEntranceCost]);
            Create3DTextLabel(string,0x8361FFFF,BizzInfo[h][bEntranceX], BizzInfo[h][bEntranceY], BizzInfo[h][bEntranceZ]+1,15,0,1);
            AddStaticPickup(1239, 2, BizzInfo[h][bEntranceX], BizzInfo[h][bEntranceY], BizzInfo[h][bEntranceZ]);
            pickups++;
        }
    }
    for(new h = 0; h < sizeof(SBizzInfo); h++)
    {
        if(SBizzInfo[h][sbOwned] == 0)
        {
            new string[1536]
            format(string, sizeof(string), "{FFFFFF} %s \n sBiz :{FFFFFF} %d Acest Business este de vanzare \n Pret:{FFFFFF} $%d \n Level :{FFFFFF} %d \n {ADFF2F} Pentru a cumpara acest Business tasteaza {FFFFFF}/buybiz",SBizzInfo[h][sbMessage],h,SBizzInfo[h][sbBuyPrice],SBizzInfo[h][sbLevelNeeded]);
            sbizsale = Create3DTextLabel(string,0x8361FFFF,SBizzInfo[h][sbEntranceX], SBizzInfo[h][sbEntranceY], SBizzInfo[h][sbEntranceZ]+1,15,0,1);
            AddStaticPickup(1272, 2, SBizzInfo[h][sbEntranceX], SBizzInfo[h][sbEntranceY], SBizzInfo[h][sbEntranceZ]);
            pickups++;
        }
        {
            pickups++;
        }
    }

• 0
Posted (edited)
Acum 40 minute, AuRiCa229 a spus:

Aceeasi eroare imi da

AddStaticPickup(1239, 23, SBizzInfo[h][SbEntranceX], SBizzInfo[h][SbEntranceY], SBizzInfo[h][SbEntranceZ]);

Edited by _Valy_
  • 0
Posted
Acum 3 minute, _Valy_ a spus:

AddStaticPickup(1239, 23, SBizzInfo[h][SbEntranceX], SBizzInfo[h][SbEntranceY], SBizzInfo[h][SbEntranceZ]);

Am schimbat linia cu cea de la tine si tot aceeasi eroare imi da