IonutB Posted April 15, 2020 Posted April 15, 2020 (edited) Vreau un public sau un stock prin care cand dau ban pe panel-ul celor de la wcode #9, sa primeasca ban, mute,kick, uninvite, etc. va rog frumi! Edited April 15, 2020 by IonutB
CosminAK47 Posted April 15, 2020 Posted April 15, 2020 Acum 50 minute, IonutB a spus: Vreau un public sau un stock prin care cand dau ban pe panel-ul celor de la wcode #9, sa primeasca ban, mute,kick, uninvite, etc. va rog frumi! nu exista asa ceva YouTube : Click Discord : CosminAK47#8524
StrikerM Posted April 15, 2020 Posted April 15, 2020 Acum 22 minute, CosminAK47 a spus: nu exista asa ceva Exista cum sa nu existe asa ceva :)). 1 oră în urmă, IonutB a spus: Vreau un public sau un stock prin care cand dau ban pe panel-ul celor de la wcode #9, sa primeasca ban, mute,kick, uninvite, etc. va rog frumi! Faci o functie/timer ce iti apeleaza actiunea de pe panel ce se salveaza in DB simplu. Ce inseamna cuvantul "Unic" este atunci cand Chestia / Obiectul / Idea / etc... nu exista in alta parte. Copii, nu mai veniti cu vorbe de "Am gamemode unic", nu exista asa ceva, la ora actuala totul este pe net. Aveti grija pe cine ajutati, majoritatea sunt caini.
extazi.sex Posted April 15, 2020 Posted April 15, 2020 Acum 13 minute, StrikerM a spus: Exista cum sa nu existe asa ceva :)). Faci o functie/timer ce iti apeleaza actiunea de pe panel ce se salveaza in DB simplu. mi ai luat o dinainte eu vruiam sa i zic asta lu cosmin =]]]] 1
Recommended Posts