Jump to content
  • 0

Salut,sper sa postez bine aici.

Question

Posted

Buna,sunt complet nou in scripting,as dorii ca cineva mai priceput sa imi explice si mie tainele scriptingului,sper sa nu deranjez.mersi.

8 answers to this question

Recommended Posts

• Administrator
Posted

http://wiki.sa-mp.com

Gasesti absolut tot

In caz ca nu stii engleza, Gogu Traducatoru face minuni.

logo.png

ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez.

• Administrator
Posted

Explica acolo tot.

logo.png

ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez.

Posted

Cel mai usor la inceput e sa urmaresti niste tutoriale pe youtube ... eu asa am inceput si te pot ajuta foarte mult. Intelegi mult mai usor, cand exact cum se face.

Poti incepe cu aceste video`uri:

Are mai multe parti ... poti invata foarte multe.

Posted

Cel mai usor la inceput e sa urmaresti niste tutoriale pe youtube ... eu asa am inceput si te pot ajuta foarte mult. Intelegi mult mai usor, cand exact cum se face.

Poti incepe cu aceste video`uri:

Are mai multe parti ... poti invata foarte multe.

Baiatul a spus sa dea T/C u ce te mai bagi daca baiatul a primit ce a vrut?

Uni posteaza doar ca sa castige un post in plus

+ Ca pe youtube la scripting sunt mai mult prosti

Posted

Ruben" post="64448" timestamp="1302094390"]

Baiatul a spus sa dea T/C u ce te mai bagi daca baiatul a primit ce a vrut?

Uni posteaza doar ca sa castige un post in plus

+ Ca pe youtube la scripting sunt mai mult prosti

Mai mult prosti? uita`te la tine in plm de copchil ingamfat ce esti ... eu postez pt +1 ? Uita`te cate posturi am eu si uita`te cate ai tu ... Doamne ajuta ma, romanii astia ...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.