nomad socio Posted March 4, 2020 Posted March 4, 2020 Salut, caut scripter(i) priceputi pentru un proiect SA-MP de tip Police Pursuits (CopChase). Am cumparat deja host cu 10 sloturi + baza de date MySQL ca sa se poata testa calumea sistemele. Am si Web Host pentru forum. Prin scripter ma refer la partener, deci nu o sa platesc pentru serviciile respective. Cand o sa se ajungă GameMode-ul la o versiune stabilă, o sa se înceapă sa se vorbească despre deschiderea oficială a serverului. Cei care doresc sa se alature proiectului isi pot lăsa ID-ul de Discord in comentarii.
StrikerM Posted March 5, 2020 Posted March 5, 2020 Acum 21 ore, nomad socio a spus: Salut, caut scripter(i) priceputi pentru un proiect SA-MP de tip Police Pursuits (CopChase). Am cumparat deja host cu 10 sloturi + baza de date MySQL ca sa se poata testa calumea sistemele. Am si Web Host pentru forum. Prin scripter ma refer la partener, deci nu o sa platesc pentru serviciile respective. Cand o sa se ajungă GameMode-ul la o versiune stabilă, o sa se înceapă sa se vorbească despre deschiderea oficială a serverului. Cei care doresc sa se alature proiectului isi pot lăsa ID-ul de Discord in comentarii. Marian - A.K.A Your God#6459 1 Ce inseamna cuvantul "Unic" este atunci cand Chestia / Obiectul / Idea / etc... nu exista in alta parte. Copii, nu mai veniti cu vorbe de "Am gamemode unic", nu exista asa ceva, la ora actuala totul este pe net. Aveti grija pe cine ajutati, majoritatea sunt caini.
Recommended Posts