khain.dev Posted February 24, 2020 Posted February 24, 2020 (edited) Buna,sunt scripterul a unei comunitati cu o perspectiva mare,am nevoie de ajutorul tau in testarea GM-ului,lasa un mesaj in privat sau aici si te contactez. TEST IP: 5.254.59.71:7777 Edited March 16, 2020 by K H A I N
StrikerM Posted March 16, 2020 Posted March 16, 2020 La 24.02.2020 la 12:58, K H A I N a spus: Buna,sunt scripterul a unei comunitati cu o perspectiva mare,am nevoie de ajutorul tau in testarea GM-ului,lasa un mesaj in privat sau aici si te contactez. TEST IP: 5.254.59.71:7777 Nu cred ca se baga cineva sa testeze un server asa pe ochi frumosi ... Ce inseamna cuvantul "Unic" este atunci cand Chestia / Obiectul / Idea / etc... nu exista in alta parte. Copii, nu mai veniti cu vorbe de "Am gamemode unic", nu exista asa ceva, la ora actuala totul este pe net. Aveti grija pe cine ajutati, majoritatea sunt caini.
khain.dev Posted March 17, 2020 Author Posted March 17, 2020 (edited) Acum 19 ore, StrikerM a spus: Nu cred ca se baga cineva sa testeze un server asa pe ochi frumosi ... Ai dreptate,insa gm-ul pe care il fac e unic in Romania si multi sunt voluntari in treaba asta,si da e chiar unic in RO,cand ai timp intra pe server. Edited March 17, 2020 by K H A I N 1
StrikerM Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 Acum 10 ore, K H A I N a spus: Ai dreptate,insa gm-ul pe care il fac e unic in Romania si multi sunt voluntari in treaba asta,si da e chiar unic in RO,cand ai timp intra pe server. Confident, imi place, o sa il verific sa vad ce este, mult succes cu el in general! Ce inseamna cuvantul "Unic" este atunci cand Chestia / Obiectul / Idea / etc... nu exista in alta parte. Copii, nu mai veniti cu vorbe de "Am gamemode unic", nu exista asa ceva, la ora actuala totul este pe net. Aveti grija pe cine ajutati, majoritatea sunt caini.
khain.dev Posted March 21, 2020 Author Posted March 21, 2020 La 17.03.2020 la 23:24, StrikerM a spus: Confident, imi place, o sa il verific sa vad ce este, mult succes cu el in general! Mersi mult
Recommended Posts