Jump to content
  • 0

Am gamemode burned si pica

Question

Posted

Mane pica serverul pe gamemode burned mi-o spus cineva ca e un bug spuneti-mi si mie ce bug e va rog frumos din suflet sa nu imi mai pice.

25 answers to this question

Recommended Posts

• 1
Posted
Acum 13 minute, Bloodka a spus:

Mane pica serverul pe gamemode burned mi-o spus cineva ca e un bug spuneti-mi si mie ce bug e va rog frumos din suflet sa nu imi mai pice.

E un bug la change nickname imi dai tw si ti-l rezolv 

• Upvote 1
  • 0
Posted
Acum 1 minut, MaryoNVM. a spus:

@Koqsnu merita ajutat ca se da mare scripter

Stiu cine se da ca stiu ca are si server si cand i am zis daca vrea sa il ajut a zis ca stie sa scripteze  frt n-are nevoie de toti scripterii ca mine

• 0
Posted

Bun, pai ca sa rezolvi toata problema asta depinde de la ce pica.cu %s poti pica server-ul din dialog-ul de la changepass, report, etc.Dar mai poti intampina ca dupa un restart iti merge serveru si tot dar dupa ceva timp nu te mai poti loga.Ei bine ca sa rezolvi aceasta problema trebuie sa rescrii tot sistemul de login & register si onplayerlogin.

• 0
Posted
Acum 3 minute, OctavianAdv a spus:

Bun, pai ca sa rezolvi toata problema asta depinde de la ce pica.cu %s poti pica server-ul din dialog-ul de la changepass, report, etc.Dar mai poti intampina ca dupa un restart iti merge serveru si tot dar dupa ceva timp nu te mai poti loga.Ei bine ca sa rezolvi aceasta problema trebuie sa rescrii tot sistemul de login & register si onplayerlogin.

Nu de la aia e problema, nu te baga in ceea ce nu cunosti

• 0
Posted
Just now, Koqs said:

Nu de la aia e problema, nu te baga in ceea ce nu cunosti

:)))) serios de parca nu am mai trimis rezolvarea asta la mai multi 

• 0
Posted
Acum 1 minut, OctavianAdv a spus:

:)))) serios de parca nu am mai trimis rezolvarea asta la mai multi 

Nu asta e rezolvarea rezolvarea e de la changename pe burned

• 0
Posted
Acum 3 minute, OctavianAdv a spus:

a testat

Esti atat de incapabil in cat sa nu intelegi ca burned-ul nu poate fi picat decat prin dialog changename? nu prin %s %f %d

• 0
Posted
Acum 4 minute, Bloodka a spus:

@Koqs da-mi add pe FrankieAdv#6057

pe discord

Ma intreb de ce ai Adv in nume daca nu esti in stare sa rezolvi un amarat de bug

• 0
Posted
1 minute ago, Koqs said:

Ma intreb de ce ai Adv in nume daca nu esti in stare sa rezolvi un amarat de bug

ok eu nu ma mai bag rezolva tu 

• 0
Posted
Acum 26 minute, Koqs a spus:

E un bug la change nickname imi dai tw si ti-l rezolv 

• 0
Posted

Omu a cerut ajutor, nu ii mai sariti in cap ca se da ,etc daca nu il ajutati nu mai comentati:

Vezi sa  nu pice de la %s, etc.

c.e.o your-code.ro

• 0
Posted
Acum 13 minute, st0ryADV a spus:

Omu a cerut ajutor, nu ii mai sariti in cap ca se da ,etc daca nu il ajutati nu mai comentati:

Vezi sa  nu pice de la %s, etc.

pai e adevarat ei nu au ce face nici nu ma cunosc si imi sar in cap.